https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.77 EUR
17.65 USD
0.24 RUB
4.20 RON
0.66 UAH
CURSA PURCARI WINE RUN, PENTRU CEI CARE ALEARGĂ ȘI PREFERĂ UN VIN BUN. Când are loc evenimentul

CURSA PURCARI WINE RUN, PENTRU CEI CARE ALEARGĂ ȘI PREFERĂ UN VIN BUN. Când are loc evenimentul

04 aug 2021
La 12 septembrie va avea loc una dintre cele mai anticipate curse ale anului - Purcari Wine Run. De această dată, organizatorii au pregătit ceva nou. Evenimentul va lua start la ora 16:00 pentru ca toți participanții să aibă parte de un finiș fascinant, în lumina caldă a unui apus de soare.

Ediția din acest an a mai pregătit o surpriză pentru participanți: este disponibilă o nouă distanță, iar odată cu aceasta este vorba și despre un traseu nou. Dacă până acum puteai alerga doar 10 km, acum doritorii pot alege și cursa de 21 km. Fiecare dintre distanțe are propriul său traseu unic: cea de 10 km va străbate podgoriile vinăriei Purcari, iar cea de 21 km va trece prin locurile pitorești de pe malul Nistrului.  Indiferent de distanța aleasă, participanții vor avea ocazia să se bucure de cea mai frumoasă perioadă din ciclul vinicol, atunci când se coc strugurii. De asemenea, alergătorii vor avea ocazia unică de a savura vinuri delicioase. La cele șase pit stopuri li se vor turna în pahare vin din cele mai alese soiuri moldovenești:

– Negru de Purcari

– Roșu de Purcari

– Rară Neagră

– Fetească Neagră

– Shiraz

– Viorica

Purcari Wine Run oferă și posibilitate de a-ți petrece timpul sănătos. Este vorba despre camping la care sunt invitați participanții pe 11 septembrie, cu o zi înainte de competiția principală. La vinărie puteți ajunge cu transportul propriu sau cu autobuzul pus la dispoziție de către organizatori. Ajunși la fața locului, vă puteți acomoda în camping și participa la tradiționala Mamaliga party. De asemenea, organizatorii oferă o excursie prin vinărie și degustare de vinuri imediat după încheierea cursei.

Rezervarea și achitarea o puteți face AICI

Competiția Purcari Wine Run este desfășurată de organizația publică Sporter, care mai organizează și Maratonul Internațional Chișinău, preconizat pentru 17 octombrie curent.

Mai multe detalii despre posibilitățile suplimentare la Purcari Wine Run le puteți afla aici: https://purcari.winerun.md/ro/news/programul-purcari-wine-run-11-9-12-09-2021


https://sporter.md/ro/

 
MOTIVELE DIN CARE MERELE INDUSTRIALE MAI RĂMÂN ÎN LIVEZI. Ce spun procesatorii
17 sep 2021
CORTEVA RECOMANDĂ NOII HIBRIZI PIONEER® DE PORUMB ȘI FLOAREA-SOARELUI: Recoltă peste așteptări
17 sep 2021
PRIMA CONFERINȚĂ TRANSFRONTALIERĂ DEDICATĂ VINULUI. Au fost trasate cele mai importante obiective
16 sep 2021
HIBRIZII „STRUBE” LA CULTURA DE FLOAREA-SOARELUI: Eficiență și randament
16 sep 2021

CURSA PURCARI WINE RUN, PENTRU CEI CARE ALEARGĂ ȘI PREFERĂ UN VIN BUN. Când are loc evenimentul

CURSA PURCARI WINE RUN, PENTRU CEI CARE ALEARGĂ ȘI PREFERĂ UN VIN BUN

Când are loc evenimentul

CURSA PURCARI WINE RUN, PENTRU CEI CARE ALEARGĂ ȘI PREFERĂ UN VIN BUN. Când are loc evenimentul

loading ...