DRUMEȚII LA VINĂRII. Destinații numai bune de descoperit în această vară

01 jun 2022
Mergeți în drumeție prin zona IGP Codru și vizitați cramele cu priveliști ce-ți taie respirația, oameni cu povești de spus, vinuri de calitate și mâncare delicioasă.
Iată câteva opțiuni de locații unde veți putea petrece timpul interesant și crea amintiri frumoase:

Agrici Wines – mica vinărie din Mileștii Mici, raionul Ialoveni, unde cu spor și entuziasm muncește familia de vinificatori Agrici și care vă invită să explorați vinăria. La începutul verii, vor deschide sala de degustare, unde sunteți așteptați să descoperiți vinurile cramei și să aveți o experiență de relaxare completă pe terasă. Mai multe detalii aici:https://www.facebook.com/www.agrici.wine.ATU Winery – o vinărie urbană ce se află chiar în Chișinău, lansată în anul 2017, iar de atunci își continuă drumul în descoperirea vastei lumi a vinului. La vinărie, vă puteți bucura de tururi vinicole, degustări cu asocieri gastronomice, iar pentru cei creativi există posibilitatea de a participa la workshop-uri de graffiti sau realizare de etichete de vin personalizate. Aflați mai multe aici:
https://www.facebook.com/atuwinery.Sava Winery – crama din satul Costești, raionul Ialoveni, este locul în care se păstrează tradițiile străvechi de producere a vinului, iar fiecărui vin îi este dedicată câte o poezie care apare și pe sticle. La vinărie vă puteți bucura de tururi ghidate și degustări de vinuri asociate bucatelor tradiționale savuroase. Contactul producătorului aici: https://www.facebook.com/MihaiSava.GT.Micii producători de vinuri din Moldova vă așteaptă în ospeție!
 

DRUMEȚII LA VINĂRII. Destinații numai bune de descoperit în această vară

DRUMEȚII LA VINĂRII

Destinații numai bune de descoperit în această vară

DRUMEȚII LA VINĂRII. Destinații numai bune de descoperit în această vară

loading ...