DRUMEȚII LA VINĂRII. Destinații numai bune de descoperit în această vară

01 jun 2022
Mergeți în drumeție prin zona IGP Codru și vizitați cramele cu priveliști ce-ți taie respirația, oameni cu povești de spus, vinuri de calitate și mâncare delicioasă.
Iată câteva opțiuni de locații unde veți putea petrece timpul interesant și crea amintiri frumoase:

Agrici Wines – mica vinărie din Mileștii Mici, raionul Ialoveni, unde cu spor și entuziasm muncește familia de vinificatori Agrici și care vă invită să explorați vinăria. La începutul verii, vor deschide sala de degustare, unde sunteți așteptați să descoperiți vinurile cramei și să aveți o experiență de relaxare completă pe terasă. Mai multe detalii aici:https://www.facebook.com/www.agrici.wine.ATU Winery – o vinărie urbană ce se află chiar în Chișinău, lansată în anul 2017, iar de atunci își continuă drumul în descoperirea vastei lumi a vinului. La vinărie, vă puteți bucura de tururi vinicole, degustări cu asocieri gastronomice, iar pentru cei creativi există posibilitatea de a participa la workshop-uri de graffiti sau realizare de etichete de vin personalizate. Aflați mai multe aici:
https://www.facebook.com/atuwinery.Sava Winery – crama din satul Costești, raionul Ialoveni, este locul în care se păstrează tradițiile străvechi de producere a vinului, iar fiecărui vin îi este dedicată câte o poezie care apare și pe sticle. La vinărie vă puteți bucura de tururi ghidate și degustări de vinuri asociate bucatelor tradiționale savuroase. Contactul producătorului aici: https://www.facebook.com/MihaiSava.GT.Micii producători de vinuri din Moldova vă așteaptă în ospeție!
 
Top știri

PLANTAȚIE DE CĂPȘUNI PE LÂNGĂ BISERICĂ. Preotul din Nisporeni a făcut studii în agricultură pentru a-și ajuta comunitatea

24 jun 2022

GRÂUL, ORZUL ȘI PORUMBUL SE IEFTINESC. Fermierii din Australia ar putea obține o recoltă record de grâu

06 jun 2022

APICULTURĂ PE TIMP DE RĂZBOI. Cu cât vând anul acesta ucrainenii mierea la export?

15 jun 2022

CÂTĂ APĂ DĂM ALBINELOR VARA? Cum facem un adăpător bun?

13 jun 2022

„ȘEF” LA STUPINĂ DE LA 12 ANI. A promis că va fi cel mai bun apicultor pentru albinele moștenite de la tata și s-a ținut de cuvânt

01 jun 2022
Din aceeași categorie

PERICOL DE DEZVOLTARE A FĂINĂRII LA VIȚA-DE-VIE! Serghei Tutovan: „Este o ciupercă mai periculoasă decât își imaginează viticultorii”

27 jun 2022

O VINĂRIE A CONSTRUIT PRIMA STAȚIE DE TRATARE A APELOR REZIDUALE DIN MOLDOVA

17 jun 2022

MANA VIȚEI-DE-VIE: BOALA NR 1 DIN PODGORII. Cum aplicăm tratamentele, în funcție de perioada de dezvoltare?

15 jun 2022

ÎN PREMIERĂ, VINURILE MOLDOVENEȘTI FĂRĂ ALCOOL, PREMIATE CU AUR ÎN FRANȚA

13 jun 2022

SPECIALIȘTII PROGNOZEAZĂ O RECOLTĂ DE 100.000 DE TONE DE STRUGURI DE MASĂ ÎN ACEST AN

09 jun 2022

DRUMEȚII LA VINĂRII. Destinații numai bune de descoperit în această vară

DRUMEȚII LA VINĂRII

Destinații numai bune de descoperit în această vară

DRUMEȚII LA VINĂRII. Destinații numai bune de descoperit în această vară

loading ...