VINIFICATORII MOLDOVENI LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „RO WINE”

19 oct 2022
Vinul moldovenesc - la cel mai înalt nivel. De data aceasta, vinificatorii noștri s-au bucurat de succes și de aprecierea vizitatorii evenimentului RO Wine - International Wine Festival of Romania.

Pe 15-16 octombrie, câteva vinării din Republica Moldova și-au prezentat produsele publicului select de la Festivalul RO-Wine, format atât din conoisseuri și amatori de vinuri bune, dar și din specialiști din întreaga lume.



La eveniment și-au expus vinurile premium și superpremium 150 de producători din România, Republica Moldova, Italia, Franța, Spania, Noua Zeelandă, Argentina, Chile, SUA, Georgia, Portugalia și alte țări, prezentând o selecție de spumante din Champagne și Prosecco, vinuri bio și biodinamice, însoțite de produse gourmet.

Evenimentul a adunat un număr impunător de vizitatori, pentru care au fost deschise aproximativ 10000 de sticle, participanții având plăcerea să descopere peste 800 de etichete.

Vinul Moldovei a fost reprezentat la festival de 12 producători, susținuți de Oficiul Național al Viei și Vinului. Vinăriile și-au expus produsele sub umbrela brandului vinicol de țară „Wine of Moldova. A legend alive”.

RO WINE este primul festival internațional de vinuri din România orientat către piețele premium, care oferă interacțiune directă cu reprezentanții operatorilor HoReCA din acest segment din lumea întreagă.



Vinificatorii moldoveni participă în mod sistematic la acest festival, stabilind legături și parteneriate ce le oferă noi oporunități de colaborare, iar vinurile prezentate de către aceștia sunt de fiecare dată înalt apreciate de vizitatori.
 

VINIFICATORII MOLDOVENI LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „RO WINE”

VINIFICATORII MOLDOVENI LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „RO WINE”

VINIFICATORII MOLDOVENI LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „RO WINE”

loading ...