„TÂRGUL CU TRADIȚIE” – PRODUSE AUTOHTONE DE LA CEI MAI BUNI PRODUCĂTORI DIN ȚARĂ. Unde se va desfășura în acest weekend, vedeți AICI

08 dec 2022
Numărul producătorilor locali este în continuă creștere, aceștia cuprinzând aproape toate sectoarele de producere și asta bucură. Unii dintre ei au magazinele proprii, alții au reușit să fie prezenți și pe rafturile rețelelor de magazine din țară, dar o bună parte întâmpină dificultăți la realizarea producției și, mai ales, la capitolul promovarea produselor. În ajutor le vin târgurile care se organizează în Capitală. Începând de anul acesta, în fiecare weekend, producătorii locali pot participa la „Târgul cu tradiție”, organizat de Asociația Obștească „Perspectiva”, care ajută bussiness-ul mic și mijlociu.

Avem o colaborare frumoasă cu preturile din oraș, împreună cu ele organizăm târgurile. Am organizat anul acesta practic în toate sectoarele orașului, în fiecare weekend avem o altă locație. Am luat această decizie pentru a fi mai aproape de toți locuitorii orașului.

Puțini din producătorii locali au contracte cu rețelele de magazine, iar târgurile sunt o șansă pentru ei să-și realizeze producția. Sunt producători care vin regulat la toate târgurile, dar sunt și din cei care vin ocazional.

Ne străduim să avem la târg producători cu o gamă variată de produse: începând cu fructe și legume, pistil de fructe, migdale, nuci, sucuri naturale, produse din carne, miere și tot spectrul de produse apicole, vin, până la produsele meșterilor populari, care vin la târg cu obiecte din lemn.

De asemenea, în această perioadă, puteți găsi la târgurile noastre o gamă variată de cadouri originale. Astfel, vă alegeți cu un cadou deosebit, dar, în același timp, susțineți producătorii autohtoni, a declarat pentru AGROMEDIA, Ina Castraveț, organizatoarea târgului.Livia Titica din Răzeni, raionul Ialoveni este producător de fructe uscate, administratorul companiei „Fructe Sezon”. A lansat mica afacere acum 2 ani și muncește alături de întreaga familie pentru promovarea și dezvoltarea acesteia. În fiecare weekend, vine la târg cu prune uscate, prune umplute cu nuci, prune în ciocolată și măceșe.

Prin intermediul acestor târguri noi ne promovăm,  suntem mai aproape de consumatorii noștri și interacționăm cu ei, asta este foarte important. În perioada sărbătorilor, avem pentru consumatori și seturi frumos ambalate, care pot fi un cadou frumos, ne-a mărturisit producătoarea.

În acest weekend, 10-11 decembrie, „Târgul cu tradiție” își așteaptă cumpărătorii în sectorul Râșcani al Capitalei, parcul Afgan.

AGROMEDIA este partener media al evenimentului.
loading ...