4 ANI DE ECOLOCAL FARMERS MARKET. Sâmbătă, 25 iunie – ediție aniversară cu multe surprize și carnaval

24 jun 2022
EcoLocal Farmers Market invită vizitatorii fideli, dar și pe cei care încă nu au descoperit târgurile producătorilor locali, la ediția aniversară, care se va desfășura sâmbătă, 25 iunie. Cu ocazia acestei ediții, va fi organizat un carnaval în cadrul căruia se va desfășura și o defilare atipică, costumație specifică, port tradițional etc. Momentul cheie al evenimentului va fi prestația Fanfarei, care va interpreta un imn solemn și o horă tradițională, împreună cu membrii echipei EcoLocal.

Eveniment va avea loc în cadrul pieței EcoLocal Farmers Market Moldova, în data de 25 Iunie, sâmbătă, între orele 11.00 – 12.00 la centrul de afaceri Kentford, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 202.
Modelul de ”piață artizanală de fermieri” – Farmers Market - este unul modern și cel mai eficient pentru o societate, în desfășurarea lanțului scurt de aprovizionare cu alimente autohtone și ecologice, fără intermediari și fără importuri.  

Piața EcoLocal Farmers’ Market a fost fondată în iunie 2018 de către un grup de producători și consumatori voluntari, care doresc să contribuie la ameliorarea pieței locale prin susținerea producătorilor ecologici și artizanali. Piața susține întreprinderile alimentare locale, fermierii si producătorii artizanali care pot comercializa produsele lor într-un format autentic.

 EcoLocal Farmers Market are ca scop:
  • Să pună la dispoziție produse cultivate ecologic si produse artizanale locale de înaltă calitate.
  • Să educe consumatorii și să promoveze beneficiile produselor alimentare locale, ecologice și ale altor produse, care ar sprijini economia locală.
  • Să încurajeze mai mulți producători autohtoni să treacă la agricultura ecologică
  • Să se dezvolte în bază de activitate non-profit, profesională și transparentă, cu susținerea participanților, a Partenerilor, și a instituțiilor de stat.

De la fondarea sa, EcoLocal Farmers Market a dezvoltat capacitatea producătorilor locali pentru piața autohtonă, a consolidat încrederea consumatorilor in produsele ecologice, respectiv a contribuit la creșterea cererii de produse locale, ceea ce a condus și la dezvoltarea economică și socială a țării.

4 ANI DE ECOLOCAL FARMERS MARKET. Sâmbătă, 25 iunie – ediție aniversară cu multe surprize și carnaval

4 ANI DE ECOLOCAL FARMERS MARKET

Sâmbătă, 25 iunie – ediție aniversară cu multe surprize și carnaval

4 ANI DE ECOLOCAL FARMERS MARKET. Sâmbătă, 25 iunie – ediție aniversară cu multe surprize și carnaval

loading ...