CĂMARA FEST REVINE! În luna august vor fi organizate două ediții ale Târgului producătorilor autohtoni. Veniți și cumpărați!

28 jul 2021

Zmeură de la Edineț, afine de la Strășeni și Călărași, mure de la Cahul, roșii și ardei de la Dondușeni, piersici de la Sireț și chiar struguri de la Ialoveni – toate le găsiți la Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”. Evenimentul așteptat de micii fermieri revine în luna august și va fi destinat în special cultivatorilor de pomușoare.

Două ediții ne așteaptă – 7 și 8 august și 21 și 22 august, zile în care oricine dintre noi poate contribui la susținerea producătorilor locali. Solicitată de AGROMEDIA, Diana Crudu, organizatoarea Cămara Fest, ne-a comunicat că cele două weekend-uri sunt dedicate produselor perisabile.

„În acest an au apărut tot mai mulți producători de pomușoare, unii și-au extins plantațiile, recoltă este din plin, dar e o problemă cu piața de realizare. Târgul este unica soluție pentru ei, după o ediție își permit să achite o rată la creditul bancar, să procure furajer pentru animale și păsări. E un gest nobil din partea noastră să venim să le oferim sprijin, mai ales acum, când căldura de afară nu e cea mai potrivită pentru munca lor în câmp”, a menționat Diana Crudu.

Potrivit ei, piața abundă și de legume, ajunse să fie comercializate la un preț destul de mic și a recepționat foarte multe solicitări de participare la târg din partea legumicultorilor.

„Din păcate, din lipsă de spațiu, ne permitem să oferim loc pentru tarabele la 75 de producători. Dar vom păstra balanța produselor pe piață, ținând cont și de doleanțele consumatorilor. Vor fi prezenți și câțiva apicultori, așa că vom avea și miere”, a mai subliniat Diana.

AGROMEDIA este partener media al „Cămara Fest” și vă îndeamnă să vizitați Târgul din 7, 8, 21 și 22 august, organizat în Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al capitalei, unde puteți cumpăra cele mai proaspete pomușoare, fructe și legume direct de la producător!
 
Top știri

PLANTAȚIE DE CĂPȘUNI PE LÂNGĂ BISERICĂ. Preotul din Nisporeni a făcut studii în agricultură pentru a-și ajuta comunitatea

24 jun 2022

GRÂUL, ORZUL ȘI PORUMBUL SE IEFTINESC. Fermierii din Australia ar putea obține o recoltă record de grâu

06 jun 2022

MOLDOVA, ȚARĂ AGRARĂ, DAR FĂRĂ UNIVERSITATEA AGRARĂ. Decizia autorităților de a comasa UASM cu UTM a trezit un val de nemulțumiri

29 jun 2022

APICULTURĂ PE TIMP DE RĂZBOI. Cu cât vând anul acesta ucrainenii mierea la export?

15 jun 2022

CÂTĂ APĂ DĂM ALBINELOR VARA? Cum facem un adăpător bun?

13 jun 2022
Din aceeași categorie

CURS GRATUIT DE INSTRUIRE FINANCIARĂ ȘI PROFESIONALĂ. CORTEVA susține femeile din agricultură

27 jun 2022

4 ANI DE ECOLOCAL FARMERS MARKET. Sâmbătă, 25 iunie – ediție aniversară cu multe surprize și carnaval

24 jun 2022

PE 25 ȘI 26 IUNIE, HAI LA FESTIVALUL MIERII ȘI AL POMUȘOARELOR

23 jun 2022

CURSURI GRATUITE PENTRU COMPANIILE DIN INDUSTRIA PLANTELOR MEDICINALE ȘI AROMATICE

16 jun 2022

EXPOZIȚIA „ZIUA FRUCTELOR” LA CEA DE-A IV-A EDIȚIE. Sunt așteptate peste 50 de companii cu cele mai noi tehnologii în domeniu

16 jun 2022

CĂMARA FEST REVINE! În luna august vor fi organizate două ediții ale Târgului producătorilor autohtoni. Veniți și cumpărați!

CĂMARA FEST REVINE! În luna august vor fi organizate două ediții ale Târgului producătorilor autohtoni

Veniți și cumpărați!

CĂMARA FEST REVINE! În luna august vor fi organizate două ediții ale Târgului producătorilor autohtoni. Veniți și cumpărați!

loading ...