CĂMARA FEST REVINE! În luna august vor fi organizate două ediții ale Târgului producătorilor autohtoni. Veniți și cumpărați!

28 jul 2021

Zmeură de la Edineț, afine de la Strășeni și Călărași, mure de la Cahul, roșii și ardei de la Dondușeni, piersici de la Sireț și chiar struguri de la Ialoveni – toate le găsiți la Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”. Evenimentul așteptat de micii fermieri revine în luna august și va fi destinat în special cultivatorilor de pomușoare.

Două ediții ne așteaptă – 7 și 8 august și 21 și 22 august, zile în care oricine dintre noi poate contribui la susținerea producătorilor locali. Solicitată de AGROMEDIA, Diana Crudu, organizatoarea Cămara Fest, ne-a comunicat că cele două weekend-uri sunt dedicate produselor perisabile.

„În acest an au apărut tot mai mulți producători de pomușoare, unii și-au extins plantațiile, recoltă este din plin, dar e o problemă cu piața de realizare. Târgul este unica soluție pentru ei, după o ediție își permit să achite o rată la creditul bancar, să procure furajer pentru animale și păsări. E un gest nobil din partea noastră să venim să le oferim sprijin, mai ales acum, când căldura de afară nu e cea mai potrivită pentru munca lor în câmp”, a menționat Diana Crudu.

Potrivit ei, piața abundă și de legume, ajunse să fie comercializate la un preț destul de mic și a recepționat foarte multe solicitări de participare la târg din partea legumicultorilor.

„Din păcate, din lipsă de spațiu, ne permitem să oferim loc pentru tarabele la 75 de producători. Dar vom păstra balanța produselor pe piață, ținând cont și de doleanțele consumatorilor. Vor fi prezenți și câțiva apicultori, așa că vom avea și miere”, a mai subliniat Diana.

AGROMEDIA este partener media al „Cămara Fest” și vă îndeamnă să vizitați Târgul din 7, 8, 21 și 22 august, organizat în Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al capitalei, unde puteți cumpăra cele mai proaspete pomușoare, fructe și legume direct de la producător!
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

27 dec 2021

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022
Din aceeași categorie

DIGITALIZAREA ÎN SPRIJINUL ANTREPRENORILOR: Ce prevăd cele două pachete care vor fi lansate în curând și ce oportunități oferă

14 jan 2022

ASOCIAȚIA EcoLocal LANSEAZĂ PLATFORMA PENTRU PROMOVAREA TURISMULUI AGRO-ECOLOGIC. Detalii

12 jan 2022

CURS ONLINE DESPRE AGRICULTURA ECOLOGICĂ PENTRU ELEVI ȘI PROFESORI. Detalii

11 jan 2022

CELE MAI VOTATE BRANDURI DIN AGRICULTURĂ, TOPUL AGROBRANDS 2021: Liderii detașați la toate categoriile

29 dec 2021

CUM ALEGEM PRODUSELE PENTRU MASA DE SĂRBĂTOARE? Recomandările ANSA

17 dec 2021

CĂMARA FEST REVINE! În luna august vor fi organizate două ediții ale Târgului producătorilor autohtoni. Veniți și cumpărați!

CĂMARA FEST REVINE! În luna august vor fi organizate două ediții ale Târgului producătorilor autohtoni

Veniți și cumpărați!

CĂMARA FEST REVINE! În luna august vor fi organizate două ediții ale Târgului producătorilor autohtoni. Veniți și cumpărați!

loading ...