CELE MAI VOTATE BRANDURI DIN AGRICULTURĂ, TOPUL AGROBRANDS 2021: Liderii detașați la toate categoriile

29 dec 2021

La 27 decembrie, ora 16:00, s-a încheiat votingul pentru celebrele branduri din agricultură, AGROBRANDS 2021, cel mai inedit proiect lansat de AGROMEDIA în parteneriat cu VIP Magazin. Vă prezentăm rezultatele preliminare în urma votului online, precizând că s-a votat și prin SMS și în scurt timp urmează să fie calculate numărul de voturi acumulate pentru fiecare brand.
 
Astfel, la categoria Producători semințe, produse fitosanitare și fertilizanți, „bătălia” s-a dat între 12 nume. Topul însă este condus de  KWS SAAT SE, una dintre principalele companii mondiale în selecţia şi producerea seminţelor de culturi agricole, cu o experienţă de lucru de 160 de ani şi cu reprezentanţe în peste 70 de ţări ale lumii.
 
Categoria Companii distribuitoare de semințe, produse fitosanitare și fertilizanți – 9 branduri incluse în concurs, locul I-âi fiind deținut de compania IMEXAGRO, distribuitorul oficial și exclusiv al brandului ZemlyakoFF Crop Protection în Republica Moldova.
 
La categoria Companii distribuitoare de tehnică agricolă au concurat 8 branduri, cele mai multe voturi fiindu-i acordate companiei DiazTech, distribuitorul oficial de utilaje agricole FENDT VALTRA, Manitou, Lemken, Kockerling, Geringoff, Great Plains, MaterMacc, MoroAratri, Bargam, Dal- Bo, TMC Cancela, FMG, Sortimo, Trimble, MadaraAgro.
 
Companii sisteme moderne – la această categorie au fost propuse pentru voting 11 nume, iar poziția de lider este ocupată de Horti Management. Compania este specializată în proiectarea livezilor moderne, consultanță în producerea fructelor, comercializarea sistemelor antigrindină pentru livezi și comercializarea accesoriilor pentru sistemul de suport pentru livezi.
 
Categoria Soluții digitale în agricultură - marea luptă s-a dat între cinci branduri, dar a învins doar unul. Este vorba de BOSAL SOLUTIONS, dealer Oficial DJI Agriculture în Republica Moldova, care oferă producătorilor agricoli soluții inovative de monitorizare și intervenție pe câmp.
Export produse agricole – 4 companii incluse, și prima în top Trans-Oil Group.
 
Categoria Vinării Mari – au fost delegate 20 de branduri, cele mai multe voturi fiind acordate pentru Purcari Château.
 
Categoria Vinării Mici și Mijlocii, prezentă cu 24 de nume celebre, brandul cel mai votat fiind ATU Winery.
 
Compania BIO-Cămara, înfiinţată pe lângă Mănăstirea “Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț, este prima în top la categoria Produse Eco, depășind celelalte cinci branduri.
 
Turism rural a inclus 16 branduri. Cel mai votat – Kayaking.
 
La categoria Fabrici de procesare, prezentă în AGROBRANDS cu 10 nume, cele mai multe voturi au fost oferite pentru Combinatul de panificație Astra.
 
Pentru cel mai recunoscut brand din categoria Fabrici de procesare a laptelui au fost propuse șapte companii, liderul fiind, conform votingului preliminar, marca SANA, Produse lactate din Comrat.
 
AGROMEDIA amintește că, în urma votingului, vor fi desemnate cele mai tari branduri din agricultura modernă. Și povestea lor o veți descoperi la noi.
 

CELE MAI VOTATE BRANDURI DIN AGRICULTURĂ, TOPUL AGROBRANDS 2021: Liderii detașați la toate categoriile

CELE MAI VOTATE BRANDURI DIN AGRICULTURĂ, TOPUL AGROBRANDS 2021: Liderii detașați la toate categoriile

CELE MAI VOTATE BRANDURI DIN AGRICULTURĂ, TOPUL AGROBRANDS 2021: Liderii detașați la toate categoriile

loading ...