CURS ONLINE DESPRE AGRICULTURA ECOLOGICĂ PENTRU ELEVI ȘI PROFESORI. Detalii

11 jan 2022
Elevii și profesorii care vor să cunoască mai multe despre agricultura ecologică au acum șansa de a participa la un curs de instruire online organizat de Crucea Verde Belarus.
 
Cursul va fi ținut în limba rusă și este recomandat elevilor claselor a VIII – XII-a și profesorilor de geografie, științe, biologie sau de oricare altă specialitate, modulele de instruire fiind organizate separat.
 
Programul de curs la distanță are drept scop familiarizarea cu elementele de bază ale agriculturii ecologice, studierea și implementarea metodelor de cultivare a produselor eco.
 
Scopul este de a contribui la extinderea oportunităților de angajare pe cont propriu al elevilor și tinerilor care locuiesc în mediul rural prin dezvoltarea cunoștințelor, aptitudinilor, competențelor în domeniul agriculturii ecologice.
 
Cursul include o listă de sarcini, printre care conștientizarea perspectivelor agriculturii ecologice și formarea unei culturi a agriculturii eco.
 
În cadrul instruirii la distanță participanții vor lua cunoștință de mecanismele de formare a solului, principiile și caracteristicile de bază ale agriculturii ecologice, principiile și caracteristicile de bază ale agriculturii intensive și tehnologia agriculturii ecologice.
 
La final, studenții vor putea să planifice o grădină de legume organice, să cultive produsele conform principiilor agriculturii ecologice.
 
Autorul cursului este Vladimir Pustoshilo, specialist în programe educaționale, profesor categoria I-âi, consultant pe dezvoltare durabilă, autor a șase programe educaționale despre agricultura ecologică pentru elevi.
 
Persoanele care vor parcurge cursul online cu succes vor primi certificat de participant la proiectul internațional „Grădina școlii”.  
 
Pentru a participa la acest curs trebuie doar să completați un formular de înregistrare:  
Data limită de înscriere este 14 ianuarie 2022. Detalii găsiți AICI: http://schoolgarden.net/obuchenie/distancionnye-kursy/distancionnyj-kurs-organicheskoe-selskoe-hozjajstvo-dlja-uchashhihsja-i-molodezhi/
 
Persoana de contact – Adriana Velicinschi, telefon (+373) 69 888 133, e-mail: cnm@environment.md.

CURS ONLINE DESPRE AGRICULTURA ECOLOGICĂ PENTRU ELEVI ȘI PROFESORI. Detalii

CURS ONLINE DESPRE AGRICULTURA ECOLOGICĂ PENTRU ELEVI ȘI PROFESORI

Detalii

CURS ONLINE DESPRE AGRICULTURA ECOLOGICĂ PENTRU ELEVI ȘI PROFESORI. Detalii

loading ...