FESTIVALUL POMUȘOARELOR ȘI AL MIERII DE ALBINE LA A II-A EDIȚIE. Vezi când și unde va avea loc

19 aug 2022
Producătorii locali de produse apicole și pomușoare se vor întruni pe 20-21 august 2022 la cea de-a doua ediție a Festivalului Pomușoarelor și al Mierii de Albine.

Peste 5000 de vizitatori sunt așteptați în cadrul evenimentului, unde apicultorii si producătorii de pomușoare din Moldova vor prezenta produsele din roada anului curent, cât și produse derivate în sortiment.

Prin organizarea acestui festival, are loc susținerea producătorilor locali, promovarea produselor autohtone sănătoase și benefice pentru organismul uman, dar și familiarizarea consumatorilor cu o gamă largă a produselor fermierilor din Republica Moldova.
 
„Acest an agricol este dificil pentru producătorii de culturi bacifere, și datorită muncii perseverente a fermierilor, roada de pomușoare este bună cantitativ și calitativ. Vom oferi vizitatorilor pomușoare, acest fruct de lux, natural și autohton, crescut cu mare drag pentru chișinăuieni și oaspeți ai capitalei”, a menționat Aneta Ganenco, Președintele A.O. “Asociația Pomușoarele Moldovei”.

Festivalului Pomușoarelor și al Mierii de Albine va avea loc în orașul Chișinău, bulevardul Mircea cel Bătrân, intersecția cu strada Petru Zadnipru, în perioada 20-21 august 2022, ora: 08:00-16:00.
 
Pentru mai multe detalii, contactați: tel. 061000505 (apicultori) sau 069101994 (producători de pomușoare).

Evenimentul este organizat de AO „Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova”, AO „Pomușoarele Moldovei” și Asociația DEMETRA din Republica Moldova în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana și cu susținerea Proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova.
 

FESTIVALUL POMUȘOARELOR ȘI AL MIERII DE ALBINE LA A II-A EDIȚIE. Vezi când și unde va avea loc

FESTIVALUL POMUȘOARELOR ȘI AL MIERII DE ALBINE LA A II-A EDIȚIE

Vezi când și unde va avea loc

FESTIVALUL POMUȘOARELOR ȘI AL MIERII DE ALBINE LA A II-A EDIȚIE. Vezi când și unde va avea loc

loading ...