FORUMUL NAȚIONAL ANUAL AL NUCICULTORILOR. Agenda, speakerii și locația, AICI

13 dec 2023
Asociația Nucicultorilor din Republica Moldova, principala organizație profesională a ramurii nucifere, invită fermierii, producătorii de nucifere și toți cei interesați la Forumul Național Anual al Nucicultorilor. Este un eveniment important pentru sector, care reunește anual peste 300 de participanți din sectorul nucifer, inclusiv producători, exportatori, prestatori de servicii, furnizori de echipamente și produse conexe, precum și reprezentanți ai Statului, atât la nivel național, cât și internațional.
 
Anul acesta, sunt invitați câțiva dintre cei mai cunoscuți profesioniști în domeniul culturii nucifere din Uniunea Europeană pentru a împărtăși tendințe, oportunități și ameliorări tehnologice privind cultura nucului.
 
Ediția a 9-a este axată pe modernizarea ramurii, adaptarea la noile realități economice ale sectorului nucifer în contextul european și internațional. Organizatorii promit că vor dezvălui noi priorități și direcții de dezvoltare, iar prezentările vor fi susținute de cei mai buni experți în tehnologia culturilor nucifere, economie, marketing, cât și alte autorități în industrie.
 
Vor fi 2 zile de eveniment, cu locații diferite:
  • 14 decembrie, ora 09:00 – 17:00, Institutul Muncii, Sala de Conferințe (strada Zimbrului 10, Chișinău);
  • 15 decembrie, ora 09:00-13:00, CÎ Walnut Line, raionul Telenești.
 Înregistrarea la eveniment este obligatorie și o puteți face AICI

Acest eveniment este o platformă excepțională pentru discuții, care promovează interacțiunea și consolidează coeziunea și unitatea profesională în sectorul culturilor nucifere.
 
Forumul Nucicultorilor este organizat cu suportul Elveției și a organizației Helvetas, prin proiectul OPTIM și cu sprijinul Agenției de Investiții „Invest Moldova”.

Pentru mai multe detalii: apelați la +373 69 358 996; +373 69 557 037 sau scrieți un mesaj la adresa de email: asociatianucicultorilor@gmail.com.
 
loading ...