https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.22 EUR
17.78 USD
0.24 RUB
4.31 RON
0.65 UAH
LA PLIMBARE PRIN PĂDUREA DE LA STRĂȘENI. Ce eveniment organizează “Moldsilva” și când

LA PLIMBARE PRIN PĂDUREA DE LA STRĂȘENI. Ce eveniment organizează “Moldsilva” și când

13 mai 2021

Agenția “Moldsilva” a lansat o invitație pentru presă la un eveniment inedit în cadrul “Întreprinderii Silvo-Cinegetică Strășeni”. Evenimentul se va desfășura mâine, 14 mai, cu începere de la ora 10.00. Este vorba despre o şedinţă practică de lucru, cu genericul “Starea fondului forestier și necesitatea efectuării lucrărilor silvotehnice”.
 
Toate informaţiile din spaţiul public despre Fondul Forestier Naţional au vizat exact importanţa, necesitatea, şi justeţea acestor lucrări, desfăşurate de silvicultori în pădurile R. Moldova, fond forestier de stat, gestionat de Agenţia Moldsilva şi entităţile silvice subordonate. Prezenţa în materialele de presă a unor termeni precum “defrişări”, “abuz”, “tăieri ascunse” sunt o dovadă în plus că silvicultura este departe de înţelesul tuturor, iată de ce silvicultorii au decis să prezinte pentru reprezentanţii presei întregul proces practic de creare, îngrijire şi conducere a arboretelor, se menționează în invitația de presă.
 
Prezenţa la acest eveniment a specialiştilor Agenţiei “Moldsilva”, reprezentanţilor mediului academic şi a inginerilor silvici din cadrul întreprinderilor de specialitate din teritoriu, denotă certitudinea că absolut toate întrebările societăţii civile şi presei îşi vor găsi explicaţiile de rigoare. Activităţile practice din această zi vor avea un spectru larg de lucrări silvotehnice şi vor scoate în evidenţă tăieri de conservare, tăieri de regenerare, tăieri de îngrijire şi conducere a arboretelor, degajări, curățiri, rărituri, precum şi  arborete degradat.
 
Locul evenimentului: Kilometrul 6, Fondul Forestier Ocolul Silvic Străşeni, Traseul Străşeni-Scoreni.


Foto: Natura.md
TALENTA - Programul gratuit de instruire destinat femeilor inovatoare din agricultură continuă și în 2021
05 jun 2021
TÂRGUL CULORILOR ȘI AL BUNĂTĂȚILOR DIN PARCUL «ALUNELUL». Diana Crudu: “Este o acțiune menită de a încuraja oamenii să consume ceea ce creștem local”
02 jun 2021
UN EXPERT SÂRB VA CONSULTA PRODUCĂTORII MOLDOVENI ÎN PRODUCEREA CĂPȘUNELOR, ZMEUREI ȘI MURELOR
21 mai 2021
CEI MAI APRECIAȚI BUSINESS INFLUENCERI INTERNAȚIONALI: sfaturi pentru exportatorii de pe ambele maluri ale Nistrului
26 apr 2021

LA PLIMBARE PRIN PĂDUREA DE LA STRĂȘENI. Ce eveniment organizează “Moldsilva” și când

LA PLIMBARE PRIN PĂDUREA DE LA STRĂȘENI

Ce eveniment organizează “Moldsilva” și când

LA PLIMBARE PRIN PĂDUREA DE LA STRĂȘENI. Ce eveniment organizează “Moldsilva” și când

loading ...