https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.75 EUR
17.70 USD
0.24 RUB
4.19 RON
0.67 UAH
PROGRAMUL „START PENTRU TINERI” A FOST EXTINS

PROGRAMUL „START PENTRU TINERI” A FOST EXTINS

15 jan 2021
Programul „START pentru TINERI: o afacere durabilă la tine acasă” a fost extins extins până la şase ani. Decizia a fost luată pentru a susţine afacerile create de tineri. Prin urmare, şi bugetul programul a fost majorat cu 60 de milioane de lei şi a ajuns astfel la 120 de milioane de lei. 
Beneficiarii Programului pot fi tinerii care vor să lanseze o afacere sau cei care gestionează o întreprindere, care nu a depăşit doi ani de activitate. În plus, se va extinde și termenul de eligibilitate de la înregistrarea afacerii. Mai mult decât atât, în lista activităţilor eligibile spre finanţare a fost adăugată şi  activitatea din domeniul alimentației publice.

Potrivit datelor, pe parcursul perioadei 2018 – 2020, în cadrul Etapei I „Identificarea ideilor de afaceri – Hackathon” au fost realizate 25 sesiuni, în cadrul Etapei II „Formare antreprenorială” 645 de tineri au fost instruiți în domeniul antreprenorial, iar la etapa III „Finanțarea nerambursabilă a proiectelor investiționale”, întreprinderile create și gestionate de tineri au aplicat pentru a beneficia de granturi cu valoare maximă de 180 000,00 lei per beneficiar. Ca urmare a Concursului de proiecte investiționale, au fost selectate pentru finanțare, conform priorităților Programului, 152 proiecte, suma granturilor aprobate constituind 24,59 mil. lei, ceea ce favorizează investiții în economie de circa 45 mil. lei. 
MASĂ ROTUNDĂ PENTRU PRODUCĂTORII DE POMUȘOARE. Instructor – expertul sârb Aleksandar Leposavic. Când are loc
20 sep 2021
FĂRĂ ZIUA NAȚIONALĂ A VINULUI ȘI ÎN ACEST AN. MAIA a emis un ordin prin care anulează sărbătoarea tradițională
15 sep 2021
GRANTURI DE PÂNĂ LA 200 MII LEI PENTRU AFACERE ECO. ODIMM a extins termenul pentru depunerea dosarelor. Detalii AICI
13 sep 2021
EU4BUSINESS - Proiect de finanțare a practicilor agricole ecologice în Moldova
07 sep 2021

PROGRAMUL „START PENTRU TINERI” A FOST EXTINS

PROGRAMUL „START PENTRU TINERI” A FOST EXTINS

PROGRAMUL „START PENTRU TINERI” A FOST EXTINS

loading ...