VIZITĂ DE STUDIU ÎN CEHIA: Producția și comercializarea produselor ecologice. Detalii

08 aug 2023
Agricultorii au oportunitatea de a participa în perioada 24-29 august curent, la o vizită de studiu în Republica Cehă, organizată pentru cei care sunt orientați spre obținerea produselor alimentare ecologice.

Vizita de studiu este organizată sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și a Ministerului Industriei și Comerțului din Republica Cehă, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Meșteșugurilor din Republica Cehă, pentru a facilita preluarea experienței fermierilor cehi în ceea ce privește producția și comercializarea produselor ecologice.

Beneficiarii vor afla despre intrumentele moderne de promovare și marketing, vor cunoaște direcțiile de dezvoltare a comerțului exterior cu produse ecologice proprii pe piața UE și vor fi instruiți cu privire la procedurile de dezvoltare a agriculturii ecologice în condițiile Republicii Moldova. Evenimentul este și o bună oportunitate de a încheia parteneriate în sfera comerțului și producției cu fermierii cehi.

Toate cheltuielile aferente deplasării în ceea ce privește bilete de avion tur-retur, cazarea inclusiv masă cu excepția primei și ultimei zile, urmează a fi acoperite de către organizatori.

Apelul este deschis până la data de 11 august curent. Accesați LINKUL pentru a aplica la acest program. Beneficiarii vizitei de studiu vor fi selectați în baza Chestionarului completat.
 
loading ...