https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.38 EUR
17.87 USD
0.23 RUB
4.34 RON
0.64 UAH
SUPORT FINANCIAR PENTRU DIGITALIZAREA AFACERII. Câți antreprenori vor beneficia de susținere

SUPORT FINANCIAR PENTRU DIGITALIZAREA AFACERII. Câți antreprenori vor beneficia de susținere

05 mar 2021

99 de antreprenori au semnat contractele de finanțare nerambursabilă, în sumă totală de circa 8,4 milioane de lei, pentru digitalizarea afacerii.
 
Sumele vor fi alocate prin intermediul Programului ODIMM,  lansat în iunie 2020 – „Instrumentul de susținere privind digitalizarea IMM”,  finanțat din bugetul de stat și suplinit din fondurile partenerilor de dezvoltare (Uniunea Europeană și GIZ Moldova).
 
Secretarul general al Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI), Lilia Palii, a felicitat antreprenorii și le-a urat mult succes: „Vă doresc ca suportul oferit de ODIMM prin intermediul acestui program să vă ajute în depășirea crizei și să vă ofere un start bun pentru dezvoltare, durabilitate și prosperitate. La propunerea MEI, Guvernul R. Moldova a lansat „Instrumentul de susținere privind digitalizarea IMM”, care are drept scop transformarea și dezvoltarea digitală a întreprinderilor mici și mijlocii pentru a valorifica potențialul inovativ și a facilita accesul companiilor pe piețele interne și externe”, a menționat oficialul.
 
Lilia Palii a reiterat că digitalizarea, modernizarea, dar și dezvoltarea IMM-urilor rămân a fi prioritățile de bază de pe agenda Ministerului.  Totodată secretarul general a punctat că, în cadrul acestui instrument, statul a venit cu o abordare complexă pe un lanț mai larg de suport, care cuprinde crearea de capacități și abilități, acces la servicii de suport spre digitalizare, dar și sprijin de adaptare a instrumentelor propriu zise de digitalizare.
La final, Lilia Palii a mulțumit echipei ODIMM și partenerilor de dezvoltare, care au susținut financiar și prin expertiză internațională implementarea programului – „Instrumentul de susținere privind digitalizarea IMM”.
 
Precizăm că, de la lansarea acestui instrument, au fost susținute circa 277 de afaceri. În total, au fost oferite 175 business vouchere în valoare de 3,4 milioane lei și 103 granturi în valoare totală de 16.4 milioane lei.
PROIECTE START-UP ÎN DOMENIUL AGROINDUSTRIAL. De când pot fi depuse cererile pentru subvenții și cine poate deveni beneficiar
08 apr 2021
SUBVENȚIILE FERMIERILOR - LA DEGETUL GUVERNULUI. Ce se întâmplă dacă nu vor fi rectificări bugetare
08 apr 2021
80 MIL. LEI PENTRU CRESCĂTORII DE VITE, OI ȘI CAPRE. DE MÂINE, fermierii pot depune solicitările pentru plăți directe
31 mar 2021
AVEM CUVÂNTUL DEPUTAȚILOR: Subvențiile fermierilor nu vor fi afectate de datoriile statului
26 mar 2021

SUPORT FINANCIAR PENTRU DIGITALIZAREA AFACERII. Câți antreprenori vor beneficia de susținere

SUPORT FINANCIAR PENTRU DIGITALIZAREA AFACERII

Câți antreprenori vor beneficia de susținere

SUPORT FINANCIAR PENTRU DIGITALIZAREA AFACERII. Câți antreprenori vor beneficia de susținere

loading ...