https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.77 EUR
17.65 USD
0.24 RUB
4.20 RON
0.66 UAH
UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI. Află cum poți deveni beneficiar

UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI. Află cum poți deveni beneficiar

03 aug 2021
Suedia și Marea Britanie oferă granturi a câte 40 de mii de dolari organizațiilor de susținere a afacerilor de pe ambele maluri ale Nistrului.
Asistența financiară este oferită prin concurs, în cadrul proiectului PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), transmite AGROMEDIA cu referire la IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al PNUD Moldova, programul de granturi va susține financiar cel puțin cinci proiecte elaborate și prezentate de un consorțiu de organizații de sprijin al afacerilor de pe ambele maluri ale râului Nistru. Proiectele selectate vor beneficia de suport financiar pe o perioadă de până la 18 luni, pentru a identifica necesitățile și a acorda suport pentru sectorul privat, consolidarea dialogului public-privat, formularea unor soluții de politici fezabile pentru îmbunătățirea climatului de afaceri pe ambele maluri ale râului Nistru.

Concursul acordă o atenție sporită consolidării asociațiilor de afaceri ale femeilor din regiunea transnistreană, inclusiv femei cu dizabilități.
Dosarul trebuie să conțină o cerere de finanțare, semnată de organizațiile partenere, bugetul proiectului, semnat de organizațiile partenere, copia de pe certificatele de înregistrare și a statutului pentru fiecare organizație parteneră, CV-urile personalului și experților-cheie, care urmează să fie implicați în implementarea proiectului.

Aplicanții vor trebui să depună dosarul de participare la adresa de e-mail: natalia.iachimov@undp.org și cornelia.panico@undp.org, indicând subiectul mesajului: EOI /BSO/Advocacy. Termenul-limită pentru depunerea dosarelor la concurs este 16 august curent, ora 16:00.

Foto: npr.org
 
AIPA ÎNCEPE ACHITAREA SUBVENȚIILOR CĂTRE FERMIERI. Suma de 32, 2 mil. lei include și plățile per cap de animal
14 sep 2021
„LIVADA MOLDOVEI” LA AL TREILEA AMENDAMENT. Statul obligat să investească 120 mil. euro în sectorul horticol
26 aug 2021
Noi oportunități de dezvoltare pentru afacerile rurale din sectorul turistic. Grantul „PRIETENEȘTE PENTRU TURISM” la a 2-a etapă
20 aug 2021
DEPUNEREA SOLICITĂRILOR ÎN CADRUL PROIECTULUI „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” posibilă până la 30 august
18 aug 2021

UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI. Află cum poți deveni beneficiar

UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

Află cum poți deveni beneficiar

UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI. Află cum poți deveni beneficiar

loading ...