UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI. Află cum poți deveni beneficiar

03 aug 2021
Suedia și Marea Britanie oferă granturi a câte 40 de mii de dolari organizațiilor de susținere a afacerilor de pe ambele maluri ale Nistrului.
Asistența financiară este oferită prin concurs, în cadrul proiectului PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), transmite AGROMEDIA cu referire la IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al PNUD Moldova, programul de granturi va susține financiar cel puțin cinci proiecte elaborate și prezentate de un consorțiu de organizații de sprijin al afacerilor de pe ambele maluri ale râului Nistru. Proiectele selectate vor beneficia de suport financiar pe o perioadă de până la 18 luni, pentru a identifica necesitățile și a acorda suport pentru sectorul privat, consolidarea dialogului public-privat, formularea unor soluții de politici fezabile pentru îmbunătățirea climatului de afaceri pe ambele maluri ale râului Nistru.

Concursul acordă o atenție sporită consolidării asociațiilor de afaceri ale femeilor din regiunea transnistreană, inclusiv femei cu dizabilități.
Dosarul trebuie să conțină o cerere de finanțare, semnată de organizațiile partenere, bugetul proiectului, semnat de organizațiile partenere, copia de pe certificatele de înregistrare și a statutului pentru fiecare organizație parteneră, CV-urile personalului și experților-cheie, care urmează să fie implicați în implementarea proiectului.

Aplicanții vor trebui să depună dosarul de participare la adresa de e-mail: natalia.iachimov@undp.org și cornelia.panico@undp.org, indicând subiectul mesajului: EOI /BSO/Advocacy. Termenul-limită pentru depunerea dosarelor la concurs este 16 august curent, ora 16:00.

Foto: npr.org
 
Top știri

CE TREBUIE SĂ FACĂ APICULTORII ÎN STUPINE PENTRU A EVITA ROIRILE? Cum poate fi întrerupt roitul?

22 apr 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022
Din aceeași categorie

FINANȚARE DE LA STAT PENTRU COMPANIILE EXPORTATOARE DE PRODUSE ȘI SERVICII

25 apr 2022

9 MILIOANE DE LEI PENTRU DEZVOLTAREA SATELOR MOLDOVENEȘTI

20 apr 2022

UN LABORATOR MODERN PENTRU TESTAREA INOVAȚIILOR ÎN HORTICULTURĂ, DESCHIS LA COLEGIUL AGROINDUSTRIAL ”GHEORGHE RĂDUCAN” DIN GRINĂUȚI

20 apr 2022

OPORTUNITĂȚI DE LANSARE ÎN AFACERI PENTRU MIGRANȚI

15 apr 2022

2,1 HECTARE DE VIȚĂ DE VIE, PLANTATE ÎN SCOP DIDACTIC LA CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN VITICULTURĂ ȘI VINIFICAȚIE DIN CHIȘINĂU

13 apr 2022

UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI. Află cum poți deveni beneficiar

UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

Află cum poți deveni beneficiar

UN NOU GRANT PENTRU AFACERILE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI. Află cum poți deveni beneficiar

loading ...