ROMÂNIA, PRINTRE CELE 10 STARTUP-URI FINALISTE LA NEXTCELERATOR

29 mar 2022
50 de startup-uri AgriTech din Europa au participat în competiția Nextcelerator, acceleratorul digital creat de Agricover, SeedBlink și Microsoft pentru a sprijini stratup-urile din Europa Centrală și de Est din domeniul agriculturii, transmite AGROMEDIA, cu referire la AGRO-TV.ro.

Printre țările finaliste sunt România, Bulgaria, Ungaria, Grecia și Cehia. Startup-urile ce au trecut în finală sunt proiecte de marketplace, proiecte din domeniul agroalimentar și proiecte de optimizare a proceselor agricole. Majoritatea dintre ele au deja venituri, o istorie în spate, dar își doresc să-și extindă produsul în zone geografice mai largi.
Afacerile selectate vor beneficia de mentorat, cursuri de formare, planificare a afacerilor și conexiuni cu potențiali parteneri și investitori.

Agricover este lider pe piața de agribusiness din România și va sprijini startup-urile în materie de strategie de afaceri. Partenerul validează potențialul afacerilor și facilitează testarea ideilor alături de jucători importanți, precum fermieri profesioniști și mentori. De asemenea, Agricover oferă startap-urilor traininguri și programe despre gestionarea finanțelor în afacerile Agritech, suport pentru dezvoltarea unui buget de venituri și a unei strategii de extindere, crearea unui plan de afaceri de succes, strategie de intrare pe piață și leadership.

Platforma europeană de investiții SeedBlink își împărtășește experiența în domeniul finanțării, sprijinind începătorii, oferindu-le informații despre opțiuni de finanțare, organizând campanii de crowdinvesting și lecții importante învățate.

Experții programului Microsoft for Startups oferă mentorat în domeniul tehnologiei, abordând tematici precum proprietatea intelectuală, dezvoltarea tehnologiei și a produselor și crearea parteneriatelor  de succes cu furnizorii de tehnologie.
 

ROMÂNIA, PRINTRE CELE 10 STARTUP-URI FINALISTE LA NEXTCELERATOR

ROMÂNIA, PRINTRE CELE 10 STARTUP-URI FINALISTE LA NEXTCELERATOR

ROMÂNIA, PRINTRE CELE 10 STARTUP-URI FINALISTE LA NEXTCELERATOR

loading ...