1200 LITRI DE ALCOOL FĂRĂ ACTE DE PROVENIENȚĂ AU FOST DEPISTAȚI ÎNTR-UN AUTOMOBIL, LA CAHUL

13 dec 2022
Peste o tonă de alcool fără acte de proveniență a fost depistată la verificarea unui autovehicul, la Cahul.

Ofițerii Direcţiei „Sud” a INI, cu suportul angajaților Direcției Patrulare „Sud” a INSP, au stopat, la intrarea în orașul Cahul, un Mercedes la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 39 de ani.

După ce au verificat automobilul, polițiștii au depistat băuturi alcoolice, fără documente care ar demonstra originea sau provenienţa acestora.
 
Potrivit informațiilor, polițiștii au depistat în secția marfară a microbuzului 40 de vase din masă plastică cu volum de 20 litri, în care se afla lichid incolor cu miros specific de alcool în sumă totală de 40 000 de lei.
 
De asemenea au fost depistați zeci de saci plini cu sticle din masă plastică cu volumul de 1,5 litri pline cu soluție lichidă de culoare maro, cu miros specific de alcool. Cantitatea totală - 1 200 litri, în sumă de 42 000 de lei. Suma totală a alcoolului  ridicat, pe piața neagră, se estimează la aproximativ 82 de mii de lei.
 
Polițiștii continuă acțiunile, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, stabilirea prejudiciului cauzat statului, precum și alte date relevante pe caz.
loading ...