ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

19 aug 2021
A fost desemnat noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto din Republica Moldova. De astăzi, 19 august 2021, Andrei Sîngereanu este cel care a preluat conducerea ANTA. Noul director a fost prezentat echipei de către Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Andrei Spînu a venit cu un mesaj de salut și a urat succese noii conduceri în activitatea profesională, asigurând că va acorda tot sprijinul ministerului în buna funcționare a acestei structuri, care are multe restanțe la capitolul corupție. Ministrul se bazează pe colaborarea angajaților în spiritul corectitudinii și respectului, susținând că : „Începând de astăzi se întrerup practicile vicioase mai vechi, că de altfel, vor fi luate măsuri mai drastice.”

Mai mult, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a apreciat calitățile profesionale ale lui Andrei Sîngereanu, urându-i multă baftă în activitatea ce o va desfășura: „Andrei Sîngereanu este un specialist în domeniul transportului și are o vastă experiență de activitate. Îți mulțumesc pentru că ai acceptat această provocare”.

La rândul său, noul director pus în funcție, Andrei Sîngereanu, a menționat că: „Cunosc despre problemele cu care se confruntă, atât operatorii de transport, cât și colaboratorii ANTA în activitatea profesională și în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației”.

Noul funcționar se bazează pe deschiderea colaboratorilor săi, îndemnându-i să propună și să implimenteze noi idei și soluții în vederea redresării situației actuale din domeniu. Sîngereanu a mai menționat că persoanele ce își vor exercita atribuțiile de serviciu onest, vor fi întodeauna susținuți și promovați.

Potrivit informațiilor oferite de ANTA, Andrei Sîngereanu posedă o vastă experiență în domeniu, în special ce ține de certificarea, verificarea și inspecția tehnică a autovehiculelor. Acesta a fost expert-tehnic consultant în domeniul ITP, CEMT, ADR, INTERBUS la Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). În perioada 2009-2013 a fost șef adjunct, șef sector calibrare și verificare tahografe și limitatoare de viteză.

Anterior, Igor Guja a deținut funcția de director al ANTA .

 
Top știri

PLANTAȚIE DE CĂPȘUNI PE LÂNGĂ BISERICĂ. Preotul din Nisporeni a făcut studii în agricultură pentru a-și ajuta comunitatea

24 jun 2022

GRÂUL, ORZUL ȘI PORUMBUL SE IEFTINESC. Fermierii din Australia ar putea obține o recoltă record de grâu

06 jun 2022

APICULTURĂ PE TIMP DE RĂZBOI. Cu cât vând anul acesta ucrainenii mierea la export?

15 jun 2022

MOLDOVA, ȚARĂ AGRARĂ, DAR FĂRĂ UNIVERSITATEA AGRARĂ. Decizia autorităților de a comasa UASM cu UTM a trezit un val de nemulțumiri

29 jun 2022

CÂTĂ APĂ DĂM ALBINELOR VARA? Cum facem un adăpător bun?

13 jun 2022
Din aceeași categorie

CĂLDURA SE MAI POTOLEȘTE. Meteorologii transmit ploi în toată țara

05 jul 2022

PRIMII HARBUJI MOLDOVENEȘTI – PE TARABELE DIN PIEȚE. Prețurile – mai mici decât s-au așteptat producătorii

05 jul 2022

FERTILIZANȚII ORGANICI, TESTAȚI PE LOTURI EXPERIMENTALE DIN ȚARĂ

05 jul 2022

AGRICULTORII MOLDOVENI, TOT MAI INTERESAȚI DE CULTIVAREA BACIFERELOR

05 jul 2022

SECETA – CONSECINȚĂ A SCHIMBĂRILOR CLIMATICE. Moldova va avea un Program Național de adaptare

05 jul 2022

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

loading ...