https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.77 EUR
17.65 USD
0.24 RUB
4.20 RON
0.66 UAH
ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

19 aug 2021
A fost desemnat noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto din Republica Moldova. De astăzi, 19 august 2021, Andrei Sîngereanu este cel care a preluat conducerea ANTA. Noul director a fost prezentat echipei de către Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Andrei Spînu a venit cu un mesaj de salut și a urat succese noii conduceri în activitatea profesională, asigurând că va acorda tot sprijinul ministerului în buna funcționare a acestei structuri, care are multe restanțe la capitolul corupție. Ministrul se bazează pe colaborarea angajaților în spiritul corectitudinii și respectului, susținând că : „Începând de astăzi se întrerup practicile vicioase mai vechi, că de altfel, vor fi luate măsuri mai drastice.”

Mai mult, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a apreciat calitățile profesionale ale lui Andrei Sîngereanu, urându-i multă baftă în activitatea ce o va desfășura: „Andrei Sîngereanu este un specialist în domeniul transportului și are o vastă experiență de activitate. Îți mulțumesc pentru că ai acceptat această provocare”.

La rândul său, noul director pus în funcție, Andrei Sîngereanu, a menționat că: „Cunosc despre problemele cu care se confruntă, atât operatorii de transport, cât și colaboratorii ANTA în activitatea profesională și în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației”.

Noul funcționar se bazează pe deschiderea colaboratorilor săi, îndemnându-i să propună și să implimenteze noi idei și soluții în vederea redresării situației actuale din domeniu. Sîngereanu a mai menționat că persoanele ce își vor exercita atribuțiile de serviciu onest, vor fi întodeauna susținuți și promovați.

Potrivit informațiilor oferite de ANTA, Andrei Sîngereanu posedă o vastă experiență în domeniu, în special ce ține de certificarea, verificarea și inspecția tehnică a autovehiculelor. Acesta a fost expert-tehnic consultant în domeniul ITP, CEMT, ADR, INTERBUS la Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). În perioada 2009-2013 a fost șef adjunct, șef sector calibrare și verificare tahografe și limitatoare de viteză.

Anterior, Igor Guja a deținut funcția de director al ANTA .

 
VIN ÎNGHEȚURILE. Meteorologii au anunțat Cod Galben în toată țara
17 sep 2021
VA FI RENOVATĂ: Fabrica de producere a peleților din Pașcani vizitată de ministrul Gherciu
17 sep 2021
STRUGURII DE LA ȚĂRĂNCUȚA AU DETERMINAT-O SĂ RĂMÂNĂ ACASĂ. Istoria de succes a antreprenoarei Ana Ciobanu
17 sep 2021
ROȘII GIGANTE DE APROAPE UN KILOGRAM JUMATE! Fermierii care le cultivă au decis să renască soiul străvechi de tomate
16 sep 2021

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

loading ...