ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

19 aug 2021
A fost desemnat noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto din Republica Moldova. De astăzi, 19 august 2021, Andrei Sîngereanu este cel care a preluat conducerea ANTA. Noul director a fost prezentat echipei de către Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Andrei Spînu a venit cu un mesaj de salut și a urat succese noii conduceri în activitatea profesională, asigurând că va acorda tot sprijinul ministerului în buna funcționare a acestei structuri, care are multe restanțe la capitolul corupție. Ministrul se bazează pe colaborarea angajaților în spiritul corectitudinii și respectului, susținând că : „Începând de astăzi se întrerup practicile vicioase mai vechi, că de altfel, vor fi luate măsuri mai drastice.”

Mai mult, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a apreciat calitățile profesionale ale lui Andrei Sîngereanu, urându-i multă baftă în activitatea ce o va desfășura: „Andrei Sîngereanu este un specialist în domeniul transportului și are o vastă experiență de activitate. Îți mulțumesc pentru că ai acceptat această provocare”.

La rândul său, noul director pus în funcție, Andrei Sîngereanu, a menționat că: „Cunosc despre problemele cu care se confruntă, atât operatorii de transport, cât și colaboratorii ANTA în activitatea profesională și în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației”.

Noul funcționar se bazează pe deschiderea colaboratorilor săi, îndemnându-i să propună și să implimenteze noi idei și soluții în vederea redresării situației actuale din domeniu. Sîngereanu a mai menționat că persoanele ce își vor exercita atribuțiile de serviciu onest, vor fi întodeauna susținuți și promovați.

Potrivit informațiilor oferite de ANTA, Andrei Sîngereanu posedă o vastă experiență în domeniu, în special ce ține de certificarea, verificarea și inspecția tehnică a autovehiculelor. Acesta a fost expert-tehnic consultant în domeniul ITP, CEMT, ADR, INTERBUS la Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). În perioada 2009-2013 a fost șef adjunct, șef sector calibrare și verificare tahografe și limitatoare de viteză.

Anterior, Igor Guja a deținut funcția de director al ANTA .

 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

27 dec 2021

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022
Din aceeași categorie

CONDUCEREA MAIA LA DISCUȚII CU FERMIERII

21 jan 2022

STRATEGIA NAȚIONALĂ DE DEZVOLTARE AGRICOLĂ ȘI RURALĂ PUSĂ ÎN DISCUȚIE: Propunerile înaintate de RDCR

20 jan 2022

7 ANI DE DCFTA ÎN MOLDOVA: Extinderea listei de produse agroalimentare exportate în UE, primordială pentru ANSA. Detalii

20 jan 2022

DE ACUM ÎNCOLO ANSA VA DECIDE CARE FRUCTE ȘI LEGUME SUNT PROASPETE. Vezi cerințele noi aprobate de Guvern

19 jan 2022

VAMA ȘI MISIUNEA USAID, DISCUȚII DESPRE ACORDUL DE FACILITARE A COMERȚULUI. Succesele unui parteneriat

18 jan 2022

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

ANDREI SÎNGEREANU – noul director al Agenţiei Naţionale Transport Auto

loading ...