https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.34 EUR
17.45 USD
0.24 RUB
4.38 RON
0.63 UAH
CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

17 apr 2020
Afacerile cu nuci sunt profitabile, iar cerere mare pentru export provoacă interes sporit în rândurile consumatorilor locali. Oleg Tîrsînă este unul dintre puținii tineri care are o pasiune față de această cultură. A pornit de la un vis și o dorință, iar acum gestionează o pepenieră din satul Voinești, raionul Hîncești, unde crește material săditor de calitate înaltă.

A decis să împărtășească cunoștințele sale și cu alți oameni. Iată de ce, fermierul apare, periodic, pe rețelele de socializare, cu sfaturi utile și necesare. Recomadările lui sunt urmărite și apreciate de mulți agricultori care doresc să înființeze livezi sau să gestionează plantațiile pe care le au deja, dar din diverse motive, nu au reușit să obțină rezultate mult-dorite.

AGROMEDIA, în parteneriat cu Oleg Tîrsînă, va veni în întâmpinarea celor interesați să-și crească profitul în afacerea cu nuci. Vă pregătim o serie de sfaturi, sugestii, propuneri, seminare informaționale, dar și practice, toate ca să puteți administra eficient un business în acest domeniu.

În video-ul de mai jos aflați  cum se plantează în câmp deschis puieții altoiți de nuc.
 
GHIDUL TRASEELOR TURISTICE FORESTIERE, ACCESIBIL ACUM! Ce cuprinde acesta și când vom avea în R. Moldova ecoturism
26 feb 2021
AGRICULTURA PERFORMANTĂ IMPOSIBILĂ FĂRĂ IRIGARE. A avut loc cea de-a VII-a ediție a conferinței Asociațiilor Utilizatorilor de Apă pentru Irigații
25 feb 2021
CINE A SPUS CĂ AGRICULTURA NU E PENTRU FEMEI? Vino la târgul din 6 și 7 martie să le cunoști afacerea și produsul plin de suflet!
25 feb 2021
SCENĂ PENTRU PROMOVAREA AGRICULTORILOR DE LA NORD. Expo-târgul de la Bălți și-a deschis ușile
25 feb 2021

CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

loading ...