https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.51 EUR
17.23 USD
0.23 RUB
4.21 RON
0.61 UAH
CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

17 apr 2020
Afacerile cu nuci sunt profitabile, iar cerere mare pentru export provoacă interes sporit în rândurile consumatorilor locali. Oleg Tîrsînă este unul dintre puținii tineri care are o pasiune față de această cultură. A pornit de la un vis și o dorință, iar acum gestionează o pepenieră din satul Voinești, raionul Hîncești, unde crește material săditor de calitate înaltă.

A decis să împărtășească cunoștințele sale și cu alți oameni. Iată de ce, fermierul apare, periodic, pe rețelele de socializare, cu sfaturi utile și necesare. Recomadările lui sunt urmărite și apreciate de mulți agricultori care doresc să înființeze livezi sau să gestionează plantațiile pe care le au deja, dar din diverse motive, nu au reușit să obțină rezultate mult-dorite.

AGROMEDIA, în parteneriat cu Oleg Tîrsînă, va veni în întâmpinarea celor interesați să-și crească profitul în afacerea cu nuci. Vă pregătim o serie de sfaturi, sugestii, propuneri, seminare informaționale, dar și practice, toate ca să puteți administra eficient un business în acest domeniu.

În video-ul de mai jos aflați  cum se plantează în câmp deschis puieții altoiți de nuc.
 
CREȘTEM LAVANDĂ, DAR CE FACEM CU ULEIUL DIN “AURUL MOV”? Răspunsul îl găsiti mai jos
26 nov 2020
SOLUȚII CHINEZE PE TIMP DE PANDEMIE. Ce metode au găsit fermierii și oficialii din China pentru a aproviziona țara cu lapte, afli AICI
25 nov 2020
EXCLUSIV! Vasile Bumacov: “Avem fermieri care sunt la nivelul celor mai dezvoltați agricultori din lume”
24 nov 2020
AU MAI RĂMAS OPT ZILE. Ce eveniment organizează Moldova Fruct în zilele de 2, 3 și 4 decembrie, afli AICI
24 nov 2020

CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

CREȘTEM PLANTAȚIILE DE NUCI CU OLEG TÎRSÎNĂ

loading ...