DUPĂ PLOAIE, VIN DIN NOU CĂLDURILE. Aflați prognoza meteo, AICI

01 aug 2022
Prima zi din luna lui gustar este exact așa cum și-au dorit-o agricultorii, cu ploaie. După trei luni în care nu am avut precipitații aproape deloc, în sfârșit, ne putem bucura de ploaia care se menține și pe parcursul zilei de luni, după care, vin din nou căldurile. Începând de marți, vremea se încălzește treptat, ajungând de la +23, la +35 de grade ziua, și de la +15, până la +22 pe timpul nopții.

La Nord, minimele vor oscila între +15, +20 de grade Celsius. Ziua, se vor înregistra +23, +33 de grade. Aici, s-ar putea să plouă cu descărcări electrice și duminică.

În raioanele din centrul țării, noaptea vor fi +16, +21 de grade în termometre. Maximele vor urca până la +24, +34 de grade Celsius.

La Sud, noaptea valorile termice vor fi de +17, +22 de grade. Pe parcursul zilei, termometrele vor indica +25, +35 de grade Celsius.

Ploaia de zilele acestea a venit exact la timp pentru culturile care nu au fost distruse în totalitate de secetă: floarea soarelui și sfecla de zahăr, la fel și pentru prunele din soiuri mai târzii, merele de toamnă și strugurii, care încă sunt în perioada de creștere a fructului.

DUPĂ PLOAIE, VIN DIN NOU CĂLDURILE. Aflați prognoza meteo, AICI

DUPĂ PLOAIE, VIN DIN NOU CĂLDURILE

Aflați prognoza meteo, AICI

DUPĂ PLOAIE, VIN DIN NOU CĂLDURILE. Aflați prognoza meteo, AICI

loading ...