ÎN ATENȚIA TINERILOR ANTREPRENORI: ODIMM anunță înscrierea la cursuri de formare, necesare pentru obținerea finanțării de stat

26 mai 2022
Tinerii antreprenori sau cei care vor să-și dezvolte o afacere acasă pot aplica la Etapa a II-a a programului „START pentru TINERI: o afacere durabilă la tine acasă”,  pentru a beneficia de instruire și ghidare privind inițierea unei afaceri și elaborarea business planului.

Programul conține cursul de instruire de bază, cu o durată de 6 zile și are drept scop formarea tinerilor în domeniul inițierii/dezvoltării unei afaceri și elaborarea proiectului investițional.

La această etapă se pot înregistra tinerii care au participat la activitățile de generare de idei - Hackathon realizate la Etapa 1 a Programului sau care au idei de afaceri, dar nu au participat la Etapa 1 a Programului și întrunesc următoarele criterii de eligibilitate:
  1. Tinerii doritori de a lansa o afacere sau care au inițiat și conduc o întreprindere care nu depășește termenul de doi ani de la înfiinţare la data aplicării la Program, înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova;
  2. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani;
  3. Cetățenii Republicii Moldova.
Absolvirea cursului este obligatorie pentru depunerea dosarului la Etapa de finanțare (Etapa III).

Pentru a completa formularul de participare, accesați linkul: https://survey.odimm.md/start-pentru-tineri-etapa-2/

Termenul limită de înscriere este 28.05.22
 
loading ...