METEO. Cum va fi vremea săptămâna aceasta, AICI

20 jun 2022
Începem săptămâna cu temperaturi fierbinți de +33 de grade în termometre, miercuri, însă, se mai răcorește și până în weekend inclusiv, vom avea vreme relativ caldă, confortabilă cu +22 - +27 de grade Celsius. Pentru zilele de marți și miercuri, sinopticienii transmit ploi cu descărcări electrice în toată țara.

La Nord, minimele vor oscila între +11, +15 grade Celsius. Pe parcursul zilei, se vor înregistra +21, +31 de grade Celsius. Marți, izolat va ploua cu descărcări electrice.

În raioanele din centrul țării, se așteaptă ploi pentru zilele de marți și miercuri, de asemenea, cu descărcări electrice. Noaptea, vor fi +12, +16 grade. În timpul zilei, temperaturile vor oscila între +23, +32 de grade Celsius.

La Sud, va ploua cu tunete și fulgere miercuri noaptea. Pe parcursul nopții, vor fi +13, +19 grade Celsius. Maximele vor fi cuprinse între +24, +32 de grade Celsius.

La sfârșit de iunie, fermierii se pregătesc pentru recoltarea cerealelor din grupa I. Este în toi culesul cireșelor, caiselor, vișinelor, căpșunelor, începe recoltarea zmeurei. În livezi și vii, se intervine cu tratamente fitosanitare.

METEO. Cum va fi vremea săptămâna aceasta, AICI

METEO

Cum va fi vremea săptămâna aceasta, AICI

METEO. Cum va fi vremea săptămâna aceasta, AICI

loading ...