PE LÂNGĂ ROȘII ȘI CASTRAVEȚI, A MAI SEMĂNAT ȘI ... MARIJUANA

23 jun 2022
Ingeniozitatea moldovenilor nu are limite. Un bărbat din comuna Băcioi a găsit o altă destinație, mai profitabilă, pentru serele de legume. Pe lângă roșii și castraveți, omul a mai semănat și ... marijuana.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 46 de ani a fost reținut în flagrant pe o stradă din capitală, în timp ce vindea pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de „marijuana”.

Valoarea drogurilor ridicate, pe piața tenebră, se ridică la suma de 700 000 de lei. Bărbatul, anterior judecat pentru tâlhărie, este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor, infracțiune care, conform legislației, se pedepsește cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

În urma documentării, polițiștii au acumulate probe concludente ce demonstrează implicarea bărbatului în comercializarea substanțelor interzise. În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia, din comuna Băcioi, forțele de ordine au depistat bani, obținuți în urma comercializării drogurilor, aproxipativ 2 kg de o substanță narcotică „hidroponică”, plante de „cannabis” îngrijite și crescute în seră și un cântar electronic de mici dimensiuni folosit pentru cântărirea și repartizarea dozelor.

Corpurile delicte depistate au fost ridicate și sigilate conform procedurii.

Polițiștii desfășoară acțiuni speciale de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.
Top știri

PLANTAȚIE DE CĂPȘUNI PE LÂNGĂ BISERICĂ. Preotul din Nisporeni a făcut studii în agricultură pentru a-și ajuta comunitatea

24 jun 2022

GRÂUL, ORZUL ȘI PORUMBUL SE IEFTINESC. Fermierii din Australia ar putea obține o recoltă record de grâu

06 jun 2022

MOLDOVA, ȚARĂ AGRARĂ, DAR FĂRĂ UNIVERSITATEA AGRARĂ. Decizia autorităților de a comasa UASM cu UTM a trezit un val de nemulțumiri

29 jun 2022

APICULTURĂ PE TIMP DE RĂZBOI. Cu cât vând anul acesta ucrainenii mierea la export?

15 jun 2022

CÂTĂ APĂ DĂM ALBINELOR VARA? Cum facem un adăpător bun?

13 jun 2022
Din aceeași categorie

ÎN CURÂND: Dublarea cantității de grâu din rezerva de stat, cheiuri temporare și un nou post vamal. Asta au promis autoritățile exportatorilor de cereale

04 jul 2022

21 DE TONE DE TUTUN – ARSE DINTR-UN FOC. Camionul care le transporta a fost cuprins de flăcări la Edineț

04 jul 2022

METEO. Încă o săptămână de foc. Când sunt prognozate ploi, AICI

04 jul 2022

MATERIAL SEMINCER ȘI FURAJE, PENTRU GOSPODĂRIILE MICI

01 jul 2022

„ACOLO UNDE NU ESTE IRIGARE, E DE PLÂNS”. Recolta de mure – grav afectată de secetă și temperaturile caniculare

01 jul 2022

PE LÂNGĂ ROȘII ȘI CASTRAVEȚI, A MAI SEMĂNAT ȘI ... MARIJUANA

PE LÂNGĂ ROȘII ȘI CASTRAVEȚI, A MAI SEMĂNAT ȘI

MARIJUANA

PE LÂNGĂ ROȘII ȘI CASTRAVEȚI, A MAI SEMĂNAT ȘI ... MARIJUANA

loading ...