PE LÂNGĂ ROȘII ȘI CASTRAVEȚI, A MAI SEMĂNAT ȘI ... MARIJUANA

23 jun 2022
Ingeniozitatea moldovenilor nu are limite. Un bărbat din comuna Băcioi a găsit o altă destinație, mai profitabilă, pentru serele de legume. Pe lângă roșii și castraveți, omul a mai semănat și ... marijuana.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 46 de ani a fost reținut în flagrant pe o stradă din capitală, în timp ce vindea pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de „marijuana”.

Valoarea drogurilor ridicate, pe piața tenebră, se ridică la suma de 700 000 de lei. Bărbatul, anterior judecat pentru tâlhărie, este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor, infracțiune care, conform legislației, se pedepsește cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

În urma documentării, polițiștii au acumulate probe concludente ce demonstrează implicarea bărbatului în comercializarea substanțelor interzise. În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia, din comuna Băcioi, forțele de ordine au depistat bani, obținuți în urma comercializării drogurilor, aproxipativ 2 kg de o substanță narcotică „hidroponică”, plante de „cannabis” îngrijite și crescute în seră și un cântar electronic de mici dimensiuni folosit pentru cântărirea și repartizarea dozelor.

Corpurile delicte depistate au fost ridicate și sigilate conform procedurii.

Polițiștii desfășoară acțiuni speciale de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

PE LÂNGĂ ROȘII ȘI CASTRAVEȚI, A MAI SEMĂNAT ȘI ... MARIJUANA

PE LÂNGĂ ROȘII ȘI CASTRAVEȚI, A MAI SEMĂNAT ȘI

MARIJUANA

PE LÂNGĂ ROȘII ȘI CASTRAVEȚI, A MAI SEMĂNAT ȘI ... MARIJUANA

loading ...