https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.30 EUR
17.53 USD
0.24 RUB
4.37 RON
0.63 UAH
START EXPOZIȚIILE MOLDAGROTECH ȘI FARMER 2020. Ce poți vedea la eveniment

START EXPOZIȚIILE MOLDAGROTECH ȘI FARMER 2020. Ce poți vedea la eveniment

14 oct 2020

Astăzi a fost dat startul expozițiilor Moldagrotech și Farmer 2020. Pentru prima dată, evenimentul are loc în câmp deschis, pe teritoriul Institutului de Fitotehnie Porumbeni din raionul Criuleni. Expozițiile sunt organizate de Centrul Internațional „Moldexpo” cu suportul oficial oferit de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.
 

Timp de trei zile, aici se reunesc reprezentanți ai mediului de afaceri din sectorul agroindustrial, autorități publice, producători agricoli și oameni de știință cu scopul de a identifica soluții optime, de a studia experiențele internaționale și de a determina vectorii de dezvoltare a agriculturii din țară. În total, participă 50 de companii din Republica Moldova, România și Ucraina. Printre acestea se regăsesc producători și distribuitori de mașini agricole, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial, bănci și fonduri financiare.
 

Organizarea expozițiilor în aer liber oferă posibilitatea prezentării ample a mașinilor agricole. Astfel, sunt demonstrate tractoare, mașini de prelucrat solul, semănători, mașini de aplicare a fertilizanților și de protecție a plantelor, echipamente pentru recoltarea culturilor agricole și de preparare a furajelor, echipamente pentru lucrarea post-recoltare a solului și depozitarea culturilor.
 
Totodată, vizitatorii au posibilitate să achiziționeze produse organice direct de la producătorii locali – legume, fructe, inclusiv de pădure, produse din carne proaspătă, condimente aromate, multe soiuri de flori și cel mai bun material săditor, miere și produse apicole.
Vizitatorii expozițiilor Moldagrotech și Farmer beneficiază de transport gratuit, care pornește de la Circul din Capitală direct la Institutul de Fitotehnie Porumbeni.
 
 
TOT MAI MULȚI BRACONIERI. Amenzi usturătoare și arme de vânătoare în urma unui singur control. Detalii, AICI
24 feb 2021
MAJORATE ȘI DE DRAGOBETE! Prețul la carburanți a crescut de trei ori într-o singură lună. Cât costă azi un litru de motorină
24 feb 2021
SE CAUTĂ MECANISME PENTRU EXPORTUL ÎN CHINA. Cum vor ajunge produsele moldovenești pe piața chineză
24 feb 2021
DAȚI PĂMÂNTULUI APĂ! Ce noutăți aduce cea de-a VII-a ediție a conferinței asociațiilor utilizatorilor de apă pentru irigații
23 feb 2021

START EXPOZIȚIILE MOLDAGROTECH ȘI FARMER 2020. Ce poți vedea la eveniment

START EXPOZIȚIILE MOLDAGROTECH ȘI FARMER 2020

Ce poți vedea la eveniment

START EXPOZIȚIILE MOLDAGROTECH ȘI FARMER 2020. Ce poți vedea la eveniment

loading ...