ULTIMELE NOUĂȚI DIN „SĂTUCUL CĂMARA FEST”: Un individ a agresat producătoarele. Poliția a anihilat imediat conflictul

13 sep 2021
S-a încheiat încă o ediție a Târgului producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, eveniment ce își va găsi, cu siguranță, locul în Cartea micilor fermieri. Printre cei 80 de participanți, au fost și trei din Transnistria care au oferit vizitatorilor mure, cașcaval și uleiuri esențiale. Strugurii de masă din cele șase tarabe s-au vândut toți, la fel ca și merele și pomușoarele.


 
Potrivit organizatoarei Diana Crudu, târgul din acest weekend a fost unul destul de reușit, doar că nu fără incidente. În după-amiaza zilei de ieri un individ cu vădite devieri psihice a venit la Târg și a agresat mai multe producătoare, manifestând un comportament destul de agresiv. „Fiecare producător are funcția sa în interiorul micului nostru „sătuc” din parcul „Alunelul”. Colonelul MAI Marin Lisî, care după ce a ieșit la pensie a devenit apicultor și are acum prisacă, este responsabil de securitatea participanților. Noi am apelat 112, a venit Poliția și împreună cu dl Lisî au aplanat imediat conflictul. Băieții din echipa de intervenție au fost de nota 10”, ne-a spus Diana.

Bărbatul care a tulburat liniștea are în jur de 45 de ani și se află la evidența psihiatrului. De îndată ce a fost reținut de Poliție și scos de pe teritoriul Târgului, viața „sătucului” a revenit la normal.


 
Dar cum niciun rău fără bine, înainte de acel moment, Cămara Fest a fost vizitată de viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. El a venit însoțit de soție și cei doi copii și a cumpărat de toate. „Andrei Spînu, dincolo de ministru, e un băiat care a a crescut într-o familie unde tata a fost agronom și a muncit de mic la cultivarea de legume. Mă bucur când oamenii nu uită de unde au pornit! Și mă bucur că prietenii mei, chiar dacă ajung miniștri, iar eu rămân activist civic, sunt alături de proiectele mele frumoase! Împreună facem din Moldova un loc mai bun!”, a notat Diana Crudu pe pagina sa de Facebook.
 
AGROMEDIA, partenerul media al Târgului producătorilor autohtoni, amintește că următoarea ediție CĂMARA FEST va avea loc la 25 și 26 septembrie.
 
Top știri

PLANTAȚIE DE CĂPȘUNI PE LÂNGĂ BISERICĂ. Preotul din Nisporeni a făcut studii în agricultură pentru a-și ajuta comunitatea

24 jun 2022

GRÂUL, ORZUL ȘI PORUMBUL SE IEFTINESC. Fermierii din Australia ar putea obține o recoltă record de grâu

06 jun 2022

APICULTURĂ PE TIMP DE RĂZBOI. Cu cât vând anul acesta ucrainenii mierea la export?

15 jun 2022

MOLDOVA, ȚARĂ AGRARĂ, DAR FĂRĂ UNIVERSITATEA AGRARĂ. Decizia autorităților de a comasa UASM cu UTM a trezit un val de nemulțumiri

29 jun 2022

CÂTĂ APĂ DĂM ALBINELOR VARA? Cum facem un adăpător bun?

13 jun 2022
Din aceeași categorie

CĂLDURA SE MAI POTOLEȘTE. Meteorologii transmit ploi în toată țara

05 jul 2022

PRIMII HARBUJI MOLDOVENEȘTI – PE TARABELE DIN PIEȚE. Prețurile – mai mici decât s-au așteptat producătorii

05 jul 2022

FERTILIZANȚII ORGANICI, TESTAȚI PE LOTURI EXPERIMENTALE DIN ȚARĂ

05 jul 2022

AGRICULTORII MOLDOVENI, TOT MAI INTERESAȚI DE CULTIVAREA BACIFERELOR

05 jul 2022

SECETA – CONSECINȚĂ A SCHIMBĂRILOR CLIMATICE. Moldova va avea un Program Național de adaptare

05 jul 2022

ULTIMELE NOUĂȚI DIN „SĂTUCUL CĂMARA FEST”: Un individ a agresat producătoarele. Poliția a anihilat imediat conflictul

ULTIMELE NOUĂȚI DIN „SĂTUCUL CĂMARA FEST”: Un individ a agresat producătoarele

Poliția a anihilat imediat conflictul

ULTIMELE NOUĂȚI DIN „SĂTUCUL CĂMARA FEST”: Un individ a agresat producătoarele. Poliția a anihilat imediat conflictul

loading ...