UN LOT DE OUĂ DE GĂINĂ VA FI RETRAS DE PE PIAȚĂ. Motivul: Salmonella Enteritidis

30 aug 2022
Un lot de ouă de găină va fi retras de pe piață. Motivul: ANSA a depistat prezența Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor. Este vorba despre Ouă de găină pentru consum de la ferma de găini, SRL „Raiplai Avicola”, din raionul Briceni, satul Tabani. Codul producătorului: 3MD BR 004. Data expirării loturilor retrase: de la 13.09.2022 până la 24.09.2022.

Într-un comunicat public, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor precizează:

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, vă informează că operatorul din domeniul alimentar SRL „Raiplai Avicola” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum uman (OUĂ DE GAINĂ), determinată de depistarea prezenței Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor ouătoare.

Potrivit ANSA, persoanele care au achiziționat produse din loturile date sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate.

Acțiunea este în desfășurare.

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar.

Agromedia a contactat administrația SRL „Raiplai Avicola” pentru mai multe detalii, dar aceștia nu au răspuns la telefon.
 

UN LOT DE OUĂ DE GĂINĂ VA FI RETRAS DE PE PIAȚĂ. Motivul: Salmonella Enteritidis

UN LOT DE OUĂ DE GĂINĂ VA FI RETRAS DE PE PIAȚĂ

Motivul: Salmonella Enteritidis

UN LOT DE OUĂ DE GĂINĂ VA FI RETRAS DE PE PIAȚĂ. Motivul: Salmonella Enteritidis

loading ...