UN NOU OBIECTIV DE IRIGARE CENTRALIZATĂ, FINALIZAT CU SUCCES

18 mai 2022
S-au încheiat lucrările de reconstrucție a prizei de apă la stația de pompare NSP-4c din componența Sistemului Centralizat de Irigare „Criulenii de Sus”.

O comisie formată din reprezentanții Fondului de Dezvoltare Durabilă Moldova (FDD Moldova), Agenției „Apele Moldovei”, Asociației Utilizatorilor de Apă pentru Irigații (AUAI) „Criulenii de Sus” și autoritatea publică locală au participat la recepția obiectului finalizat.

În urma verificărilor, comisia de recepție a constatat că lucrările au fost efectuate conform normelor în vigoare și documentației de proiect aprobate, asigurându-se calitatea acestora și respectarea graficului de lucru. Obiectivele construite vor fi monitorizate de către experții FDD Moldova în decursul unui an calendaristic, până la expirarea perioadei de garanție.

Lucrările respective s-au desfășurat în cadrul proiectului investițional câștigat de AUAI „Criulenii de Sus” și finanțat de FDD Moldova. Acestea au permis relansarea activității de irigare în aria de deservire a SCI „Criulenii de SUS”, contribuind totodată la creșterea numărului de beneficiari din zonă.
 
loading ...