https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.38 EUR
17.87 USD
0.23 RUB
4.34 RON
0.64 UAH
Bayer - între inovații și provocări!

Bayer - între inovații și provocări!

09 apr 2020
Managementul eficient al provocărilor actuale în cultura de cereale păioase! Soluții viabile pentru fermieri au fost prezentate la Bayer Agro Forum 2020.

La început de an traditional, Bayer aduce în prim plan, produsele noi și innovative pentru culturile agricole. Forumul agricol, organizat de Bayer, a adunat peste 300 fermieri din întreaga țară.

Bayer este o companie ce are produse de calitate și soluţii, pentru toți cei interesați în dezvoltarea agriculturii durabile. Toate produsele create de Bayer sunt aduse în piață după o lungă cale de cercetare.

Informația adusă la Bayer Agro Forum a fost fixată pe tehnologia culturilor păioase. S-a pus accent pe calitatea semințelor, parametri de care trebuie să țină cont fermierii, schemele de protecție dar și factorii ce influiențează cât de eficiente sunt produsele de protecție.
DIRECTOR ANSA DESPRE ÎNREGISTRAREA AFACERILOR ÎN APICULTURĂ: “Modificările aduc doar beneficii. Nu înțeleg de ce apar atâtea nemulțumiri”
16 apr 2021
VINUL DE LA CĂUȘENI, SAVURAT ȘI DE CANADIENI! De unde a pornit succesul vinificatorului Ilie Gogu și ce trofee a ajuns să obțină
15 apr 2021
AVERTIZARE MOLDOVA FRUCT: Dacă vreți să exportați fructe în UE, nu aplicați produse de uz fitosanitar interzise!
14 apr 2021
TREI PĂSTORI: TATĂL ȘI DOI FECIORI. De ce trebuie să vizitați pensiunea din Zahareuca, construită din bani munciți peste hotare
14 apr 2021

Bayer - între inovații și provocări!

Bayer - între inovații și provocări!

Bayer - între inovații și provocări!

loading ...