„ZIUA CÂMPULUI” LA MĂRĂNDENI FĂLEȘTI. ADAMA răstoarnă miturile agricole

16 jun 2022
Compania ADAMA a adunat fermierii din diferite raioane ale țării la Ziua Câmpului în satul Mărăndeni, raionul Fălești. În cadrul evenimentului cu genericul „ADAMA răstoarnă miturile agricole”, agricultorii au putut vedea rezultatele frumoase obținute datorită soluțiilor și produselor ADAMA.Gabriela Vila, Director General ADAMA în România și Republica Moldova: Suntem bucuroși să fim prezenți pentru a cincea oară consecutiv în câmpurile de la Mărăndeni, să vă prezentăm soluțiile ADAMA pentru culturile dumneavoastră. ADAMA este una dintre cele mai importante companii de protecție a culturilor, ajungând la fermieri din peste 100 de țări din întreaga lume. În Moldova, ne apropiem încet de aniversarea a 30 de ani de prezență pe piață.

Vadim Rusu, Reprezentant Comercial ADAMA în Moldova: Suntem astăzi aici în jur de 120-180 de fermieri și reprezentanți ai companiilor de distribuție a produselor ADAMA. Ne-am adunat pentru a face schimb de experiență și a mărturisi fermierilor secretele tehnologiilor avansate propuse de ADAMA. Suntem mulțumiți de rezultatele pe care le-am obținut pe loturile demonstrative din această gospodărie. Cu ADAMA, putem face agricultură performantă și în condiții mai puțin favorabile, cum este seceta din acest an.Reprezentanții ADAMA au vorbit despre schemele de protecție cu efect garantat pentru fiecare cultură în parte: rapiță, porumb, grâu, sfeclă de zahăr și floarea soarelui.

Sergiu Panuța, Manager Tehnic și Înregistrări ADAMA: Este pentru al cincilea an când utilizăm ADAMA pe loturile experimentale din gospodăria Agro-Papuros. Astfel demonstrăm fermierilor care este potențialul produselor, cum trebuie utilizate pentru a valorifica la maxim avantajele acestora, în scopul obținerii unui profit bun. Am încercat amestecuri de produse, aplicarea secvențială și am demonstrat că este mult mai efectivă. Și le povestim și celorlalți fermieri despre reușitele obținute.Fermierii prezenți la eveniment au împărtășit din experiența și reușitele pe care le-au obținut, utilizând în câmpurile lor produsele ADAMA.

Sergiu Ciubotaru, agricultor, Teleșeu, Orhei: Pentru prima dată sunt la eveniment, deși am încercat produsele ADAMA încă acum 10 ani. Anul acesta am utilizat produsele fitosanitare ADAMA la grâu. Rezultatele sunt bune. Planificăm pe viitor, să le aplicăm și la Vița-de-vie.

Mircea Burduja, agricultor, Mărculești, Florești: Venim după informații, în deosebi la seminarele ADAMA. De 3 ani lucrăm cu preparatele acestea și avem și rezultate, se vede eficiența cu ochiul liber. Recomand și celorlalți fermieri să le încerce. Gestionez 200 de hectare de pământ, nu sunt un agricultor mare și pentru mine, să scot mult de pe suprafețe mici este foarte important. Cu ADAMA reușesc aceste performanțe.Evenimentul „Ziua Câmpului” a fost organizată pe loturile demonstrative din gospodăria lui Mihail Goncearenco, SRL Agro-Papuros.Cu mai multe detalii și cu VIDEO de la eveniment revenim într-un alt material.

„ZIUA CÂMPULUI” LA MĂRĂNDENI FĂLEȘTI. ADAMA răstoarnă miturile agricole

„ZIUA CÂMPULUI” LA MĂRĂNDENI FĂLEȘTI

ADAMA răstoarnă miturile agricole

„ZIUA CÂMPULUI” LA MĂRĂNDENI FĂLEȘTI. ADAMA răstoarnă miturile agricole

loading ...