CONTROLUL EFICIENT AL FĂINĂRII ȘI SEPTORIOZEI DIN CULTURA DE GRÂU

03 mai 2023
Leonid Leu, fermier din satul Porumbești, raionul Cantemir cultivă grâu, floarea-soarelui, porumb, rapiță pe o suprafață de 280 de hectare. Pentru o protecție bună a culturilor sale, agricultorul alege produsele de protecția plantelor Syngenta de mai mulți ani deja, principalul motiv fiind eficacitatea acestora. Recent, echipa Syngenta a fost într-o vizită de lucru în gospodăria SRL „Agrolileu”, la efectuarea primului tratament cu fungicid la grâu.
Specialiștii au oferit consultații fermierului în identificarea problemelor și alegerea corectă a schemei de tratament.

Am depistat la cultura de grâu simptome de infecție cu făinare și septorioză. Am ales să efectuăm primul tratament cu produsul Amistar® Prime Pack de la Syngenta. Am mers pe acest pachet de fungicide pentru că am lucrat anul trecut cu el și am avut un rezultat extraordinar de bun, spune Leonid Leu.

Specialiștii Syngenta vor reveni în gospodăria „Agrolileu” pentru monitorizarea culturii și consultanță în vederea următorilor pași importanți în protecția culturii de cereale, precum tratamentul la frunza stindard, pentru a menține cultura sănătoasă și  a obține recolte calitative și cantitative.

Amistar® Prime Pack este soluția perfectă pentru controlul bolilor în prima perioadă de vegetație a culturii de cereale. Este soluția excelentă în lupta cu bolile: făinarea, ruginile și septorioza încă din T1. Are cea mai bună sistemicitate în plantă, exact când aceasta are o creștere explozivă.

Amistar® Prime Pack – avantaje:
  • Perioada lungă de protecție, până la 3-4 săptămâni.
  • Eficacitate foarte bună și în condiții de temperaturi mai scăzute, de până la +5 grade Celsius, în creștere.
  • Poate fi aplicat din stadiul de înfrățire până la sfârșitul înfloritului la culturile de cereale păioase.
Vă invităm să aflați mai multe detalii despre produse pe www.syngenta.md  și să luați legătura cu reprezentanții Syngenta din zona dvs.

Contacte: https://www.syngenta.md.
loading ...