FERTIPLANT UNIVERSAL, ÎNGRĂȘĂMÂNTUL DE TOP DE LA UNIFER. Ce alte produse noi vor apărea pe piață în următoarele luni

13 aug 2021
În perioada 12-14 august în comuna Tohatin din municipiul Chișinău se desfășoară a III-a ediție a expoziției de tehnică și produse agricole de ultimă generație „TehAgroFest – 2021”. Pe lângă drone performante, utilaje şi tractoare, fermierii prezenți la eveniment pot lua cunoștință de cele mai noi și eficiente îngrășăminte produse de Compania internațională UNIFER, Germania, prezentă și în R. Moldova.

Solicitat de AGROMEDIA, reprezentantul UNIFER în R. Moldova, Sergiu Ciubotaru, ne-a declarat că antreprenorii agricoli sunt tot mai interesați de gama vastă de produse a acestui brand. Vorbim de îngrășămintele FERTIPLANT și Wuxal care se declară „mai mult decât îngrășăminte”.„La expoziție, UNIFER este prezentă cu trei produse: Unifer X Cupru, Unifer X Mangan și Unifer X Zinc, produse chilate, omologate, apărute pe piața din R. Moldova acum jumătate de an. Portofoliul companiei pe care o reprezint mai conține și gama FERTIPLANT, cu produsul de top FERTIPLANT UNIVERSAL 20:20:20+ME, formula fiind următoarea: 20 la sută azot, 20 la sută fosfor și 20 la sută potasiu plus microelemente. Fiind universal, poate fi utilizat pentru toate culturile agricole și în combinație cu alte produse”, ne-a cominicat dl Ciubotaru.

Din sezonul următor, alte patru îngrășăminte vin pe piața din Moldova

Potrivit lui, începând cu sezonul următor alte patru îngrășăminte vor apărea pe piața din R. Moldova.

„Este vorba de Fertiplant Bavaria CaN (calciu plus azot), Fertiplant NOP (nitrat de potasiu), Fertiplant SOP (sulfat de potasiu) și Fertiplant Acid în două formule, care se va folosi prin sistemele de irigare la culturile multianuale și la cele anuale (leguminoase). Lansarea va fi, cel mai probabil, în lunile decembrie 2021- ianuarie 2022”, ne-a relatat reprezentantul UNIFER în Moldova.

Dl Ciubotaru a mai menționat că în cadrul expoziției fermierii sunt informați despre dealerii oficiali ai acestor produse în R. Moldova, ca să evite intermediarii și să vină să procure direct de la importator, despre tehnologiile și avantajele pe care le prezintă compania UNIFER din Germania.

„Personal, observ un interes sporit al fermierilor, atunci când le ofer informația despre produsele UNIFER sunt foarte recunoscători. Produsele sunt accesibile ca și preț, dar procurând de la distribuitorul oficial „DiazChim” ei pot benefia și de reduceri. De menționat că FERTIPLANT se folosește în funcție de analiza solului, la irigare vom utiliza nu mai mult de 20-25 kg per ha. FERTIPLANT UNIVERSAL poate fi aplicat și foliar, dar cu condiția să fie respectată schema de utilizare. În fiecare an managerii „DiazChim” oferă instruiri despre produsele noi apărute pe piața din R. Moldova”, a subliniat sursa.

FERTIPLANT se vinde în saci, dar și la tonă, iar Wuxal  - în recipiente de 1l, 10l și 20 l, el fiind sub formă de suspensie, pentru utilizare se diluează cu apă și produse fitasanitare.UNIFER este o companie internațională cu sediul în orașul Ninhagen,  Germania. Conceptul companiei constă în introducerea tehnologiilor inovatoare pentru o agricultură modernă. Principalele ramuri ale activității sunt:

-    nutriția plantelor - produse de înaltă calitate, cu o absorbție rapidă și ecologic pure pentru întărirea sistemelor de protecție, biostimularea și nutriția plantelor;
-    irigarea plantelor - proiecte agricole cu diverse tipuri de sisteme avansate pentru irigarea plantelor;
-    agricultura digital - sisteme de monitorizare pe teren și sisteme de suport pentru managementul terenurilor, bazate pe diverse instrumente de măsurare și prelucrare a datelor în teren, servicii profesionale de consultanță a echipei cu înaltă calificare, precum și a specialiștilor partenerilor noștri din toate regiunile Europei.

UNIFER cooperează cu alte companii de cercetare în ramurile enumerate mai sus din Germania, SUA, Spania, Austria și Israel, precum și cu universitățile și instituțiile de cercetare din Germania, Ucraina și Rusia. Dealerul oficial al produselor acestei mărci pe teritoriul R. Moldova este compania „DiazChim” SRL.


 
Top știri

CE TREBUIE SĂ FACĂ APICULTORII ÎN STUPINE PENTRU A EVITA ROIRILE? Cum poate fi întrerupt roitul?

22 apr 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022
Din aceeași categorie

VIDEO: DINIRO ® – Aliatul fermierilor în lupta cu buruienile din culturile de porumb

13 mai 2022

FIȚI PRUDENȚI ÎN UTILIZAREA PRODUSELOR DE UZ FITOSANITAR! Recent, 3 copii s-au intoxicat cu pesticide

11 mai 2022

MOLDOVA CERE DE LA UE AJUTOR SUB FORMĂ DE FERTLIZANȚI

05 mai 2022

CALENDARUL STROPIRII POMILOR FRUCTIFERI

12 apr 2022

HelianthexTM – unica soluție pentru combaterea ambroziei (Ambrosia artemisiifolia) din cultura de floarea-soarelui

12 apr 2022

FERTIPLANT UNIVERSAL, ÎNGRĂȘĂMÂNTUL DE TOP DE LA UNIFER. Ce alte produse noi vor apărea pe piață în următoarele luni

FERTIPLANT UNIVERSAL, ÎNGRĂȘĂMÂNTUL DE TOP DE LA UNIFER

Ce alte produse noi vor apărea pe piață în următoarele luni

FERTIPLANT UNIVERSAL, ÎNGRĂȘĂMÂNTUL DE TOP DE LA UNIFER. Ce alte produse noi vor apărea pe piață în următoarele luni

loading ...