UN NOU SLOGAN ADAMA: Listen. Learn. Deliver. Care este mesajul ascuns în spatele celor trei cuvinte

23 mar 2021

Începând cu aceast an, ADAMA AGRICULTURAL SOLUTIONS a adoptat un nou slogan. Astfel, “Simply. Grow. Together” a devenit “Listen. Learn. Deliver” și, portivit reprezentanților companiei, acesta reflectă felul în care brandul percepe evoluția, urmare a unui proces strategic de reevaluare a misiunii și valorilor sale. Schimbarea motto-ului a inclus decizia întregului grup și în toate cele peste 100 de tări, în care compania este prezentă.
 
Noul slogan reprezintă o evoluție importantă în felul în care ADAMA înțelege să se apropie mult mai organic de fermier, astfel că nu soluțiile pentru protecția plantelor sunt cele mai importante elemente de comunicare, ci fermierul însuși, cu tot universul lui de provocări și aspirații. Promisiunea ADAMA este că fermierul va beneficia  întotdeauna de soluțiile cele mai adecvate nevoilor sale. O asemenea poziționare strategică, în care nu atât produsul este elementul principal, ci călătoria de cunoștere, care conduce către acesta, reprezintă un element de unicitate pe piața de profil. Fermierul, împreună cu specialiștii ADAMA, devin parteneri în furnizarea soluției finale.
 
LISTEN. Pentru ADAMA, a asculta înseamnă o căutare permanentă a oportunităților.
 
LEARN. A învăța înseamnă să punem la un loc informațiile adunate în prima etapă, împreună cu expertiza și cunoștiințele pe care compania le-a acumulat în istoria sa de peste 70 de ani.
 
DELIVER. A furniza, pentru ADAMA, reprezintă adunarea rezultatelor unei strategii, care are drept leitmotiv angajamentul de a răspunde rapid și eficient nevoilor clientului nostru prin produse, soluții, servicii, și instrumente comerciale adecvate sau informații relevante pentru acesta.
 
ADAMA Agricultural Solutions este una dinte companiile de top din industria protecției plantelor la nivel global. Cu un portofoliu vast și diversificat de produse de înaltă calitate, echipa Adama, formată din peste 6.600 de persoane, ajunge la fermierii din peste 100 de țări, furnizând soluții pentru controlul buruienilor, dăunătorilor și bolilor și pentru creșterea recoltelor.
 
Top știri

AGROBOR® SL, PRODUSUL FMC: Îngrășământul care reglează conținutul de apă în celule. Culturile pentru care este recomandat

06 sep 2021

VIDEO: SOLUȚIA ADAMA ÎN PROTECȚIA CULTURII MĂRULUI: Recolta din livada GȚ „Scutaru Victor” și calitatea ei

23 aug 2021

FERTIPLANT UNIVERSAL, ÎNGRĂȘĂMÂNTUL DE TOP DE LA UNIFER. Ce alte produse noi vor apărea pe piață în următoarele luni

13 aug 2021

LAMARDOR® PRO DE LA BAYER: Victor Hropotinschi: „Tratăm semințele cu Lamardor Pro în proporție de 100%”

09 aug 2021

IGOR COPACINSCHI: „Piața din UE impune reguli stricte. BAYER vine cu trei produse fitosanitare omologate inclusiv în R. Moldova”

27 jul 2021
Din aceiași categorie

GHEORGHE PÎNZARU: „Anul acesta, culturile arată bine, astfel de dezvoltare nu am avut de foarte mult timp”

05 jun 2021

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

01 jul 2021

VIDEO: BENEVIA, insecticidul preferat al fermierilor! Combaterea dăunătorilor la legumele cultivate în sere și solarii

13 apr 2021

NOUTĂŢILE CORTEVA AGRISCIENCE. Află care sunt noii hibrizi de porumb din portofoliul companiei și cine sunt fermerii campioni

30 nov 2020

INCREDIBIL! Într-un an secetos, un producător din raionul Ialoveni a obținut o recoltă foarte bogată de struguri cu ajutorul produselor ”ADAMA”

30 sep 2020

UN NOU SLOGAN ADAMA: Listen. Learn. Deliver. Care este mesajul ascuns în spatele celor trei cuvinte

UN NOU SLOGAN ADAMA: Listen

Learn

Deliver

Care este mesajul ascuns în spatele celor trei cuvinte

UN NOU SLOGAN ADAMA: Listen. Learn. Deliver. Care este mesajul ascuns în spatele celor trei cuvinte

loading ...