UN NOU SLOGAN ADAMA: Listen. Learn. Deliver. Care este mesajul ascuns în spatele celor trei cuvinte

23 mar 2021

Începând cu aceast an, ADAMA AGRICULTURAL SOLUTIONS a adoptat un nou slogan. Astfel, “Simply. Grow. Together” a devenit “Listen. Learn. Deliver” și, portivit reprezentanților companiei, acesta reflectă felul în care brandul percepe evoluția, urmare a unui proces strategic de reevaluare a misiunii și valorilor sale. Schimbarea motto-ului a inclus decizia întregului grup și în toate cele peste 100 de tări, în care compania este prezentă.
 
Noul slogan reprezintă o evoluție importantă în felul în care ADAMA înțelege să se apropie mult mai organic de fermier, astfel că nu soluțiile pentru protecția plantelor sunt cele mai importante elemente de comunicare, ci fermierul însuși, cu tot universul lui de provocări și aspirații. Promisiunea ADAMA este că fermierul va beneficia  întotdeauna de soluțiile cele mai adecvate nevoilor sale. O asemenea poziționare strategică, în care nu atât produsul este elementul principal, ci călătoria de cunoștere, care conduce către acesta, reprezintă un element de unicitate pe piața de profil. Fermierul, împreună cu specialiștii ADAMA, devin parteneri în furnizarea soluției finale.
 
LISTEN. Pentru ADAMA, a asculta înseamnă o căutare permanentă a oportunităților.
 
LEARN. A învăța înseamnă să punem la un loc informațiile adunate în prima etapă, împreună cu expertiza și cunoștiințele pe care compania le-a acumulat în istoria sa de peste 70 de ani.
 
DELIVER. A furniza, pentru ADAMA, reprezintă adunarea rezultatelor unei strategii, care are drept leitmotiv angajamentul de a răspunde rapid și eficient nevoilor clientului nostru prin produse, soluții, servicii, și instrumente comerciale adecvate sau informații relevante pentru acesta.
 
ADAMA Agricultural Solutions este una dinte companiile de top din industria protecției plantelor la nivel global. Cu un portofoliu vast și diversificat de produse de înaltă calitate, echipa Adama, formată din peste 6.600 de persoane, ajunge la fermierii din peste 100 de țări, furnizând soluții pentru controlul buruienilor, dăunătorilor și bolilor și pentru creșterea recoltelor.
 

UN NOU SLOGAN ADAMA: Listen. Learn. Deliver. Care este mesajul ascuns în spatele celor trei cuvinte

UN NOU SLOGAN ADAMA: Listen

Learn

Deliver

Care este mesajul ascuns în spatele celor trei cuvinte

UN NOU SLOGAN ADAMA: Listen. Learn. Deliver. Care este mesajul ascuns în spatele celor trei cuvinte

loading ...