Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

09 apr 2020
Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat Manitou MLT 625 este mașina ideală pentru ferma ta şi a fost dezvoltat cu dimensiuni ultra compacte. Acesta permite efectuarea tuturor operațiunilor de manipulare în agricultură: transportul hranei pentru animale, manipularea baloților, încărcarea și descărcarea produselor în vrac.

Fie că este vorba de activități în fermele de lapte, creșterea animalelor, pepiniere, ferme avicole sau operațiuni într-un spațiu restrâns, toate acestea sunt posibile cu noul model de încărcător Manitou MLT 625 75 H, Stagiul V.

Mai mult decât o soluție de manipulare, IPSO Agricultură oferă fermierilor o mașină cu aspect estetic şi confort în utilizare: interiorul și exteriorul beneficiază de cea mai nouă tehnologie din punct de vedere al designului. Încărcătorul telescopic MLT 625 include beneficiile şi caracteristicile inovațiilor  echipei de proiectare a Manitou: JSM (Joystick Switch and Move- dezvoltat și brevetat de Manitou), cabina nouă și ECS (Easy Connect System – depresurizarea liniei de atașamente cu motorul pornit). Aceste inovații permit obținerea productivității maxime și un confortabil sporit în operare.

Încărcătoarele Manitou asigură un nivel ridicat de performanță. Achiziționând un încărcător frontal Manitou beneficiezi de toate serviciile oferite de dealerul exclusiv IPSO Agricultură, precum: service post-vânzare, contracte de întreținere, reparații la fața locului și soluții de finanțare adaptate nevoilor fermierilor.


Mai multă grijă pentru mediu – MLT 625 75 H Stagiul V

Noul încărcător telescopic Manitou MLT 625 75 H este acum disponibil în varianta cu normă de poluare Stagiul V. Pentru o ofertă personalizată contactează IPSO Agricultură, distribuitor exclusiv Manitou în România.


Putere și performanță

Fiecare încărcător telescopic trebuie să aibă un grup motor adecvat pentru a oferi cel mai bun cuplu motor/mașină: prea puțină putere duce la pierderea eficienței; prea multă putere poate duce la creșterea nejustificată a consumului.

Motorul Kubota în 4 cilindri de 75 CP (55,4 kW) Stagiul V este ideal pentru a asigura eficiența maximă a motorului. Încărcătorul MLT 625 este adaptat perfect, cu un raport putere/greutate ce vă oferă o performanță excepțională și un consum de combustibil asigurat de transmisia hidrostatică cu flexibilitate totală.

Toate organele de transmisie ale mașinii (grupul motor, transmisia, osiile, sistemul hidraulic și anvelopele) sunt combinate pentru a optimiza puterea produsă de motorul încărcătorului tău. În modul deplasare, precizia cutiei de viteze mecanice cu 2 viteze vă permite să vă deplasați cu viteze de până la 28 kilometri pe oră.

Stabilitatea excelentă a încărcătorului c în combinație cu dispozitivul pentru decuplarea mișcărilor dificile, permite manipularea încărcăturilor de până la 2,5 tone, cu încredere deplină.


Super compact!

Dimensiuni super compacte pentru accesarea celor mai inaccesibile zone. Având o înălțime de 2 metri și o lățime de 1,81 metri, încărcătorul telescopic MLT 625 poate intra cu ușurință în clădiri și poate fi utilizat în zone inaccesibile pentru alte mașini.Merge oriunde

Pe lângă garda la sol de 38 cm, încărcătorul telescopic MLT 625 este echipat cu anvelope agricole profilate de 18 țoli. Tracțiunea și aderența excelente permit utilizarea mașinii pe toate tipurile de teren. Puteți lucra în orice situație, iar versatilitatea va deveni parte din viața dumneavoastră de zi cu zi. MLT 625 asigură un iluminat optim, fiind echipat pentru lucrul pe timpul de noapte, cu 4 lumini de lucru tip LED montate pe cabină.


 
TEXT- IPSO AGRICULTURA
 
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022

TOPUL CELOR MAI RECOMANDATE VINURI PENTRU ANUL 2022: Vezi aici lista din zece branduri

10 jan 2022
Din aceeași categorie

AGCO investește în tehnologiile viitorului

25 jan 2022

CÂTE TRACTOARE AGRICOLE AU FOST ÎNMATRICULATE ÎN MAREA BRITANIE ÎN 2021? Vezi cifra AICI

14 jan 2022

BLUE INNOVATION DAY: CELE MAI NOI TEHNOLOGII DE PREGĂTIRE A TERENULUI. Oferta companiei Lemken

10 jan 2022

SOLUȚII DIGITALE ÎN AGRICULTURĂ: Liderul AGROBRANDS 2021 la această categorie. Azi vom spune STOP VOTING!

27 dec 2021

O COMPANIE NORVEGIANĂ DEZVOLTĂ UN TRANSPORTATOR AUTONOM DE UTILAJE PENTRU AGRICULTURĂ, care oferă costuri cu 60% mai mici decât un tractor convențional

10 nov 2021

Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

loading ...