https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.28 EUR
17.92 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

09 apr 2020
Încărcătorul telescopic pentru teren accidentat Manitou MLT 625 este mașina ideală pentru ferma ta şi a fost dezvoltat cu dimensiuni ultra compacte. Acesta permite efectuarea tuturor operațiunilor de manipulare în agricultură: transportul hranei pentru animale, manipularea baloților, încărcarea și descărcarea produselor în vrac.

Fie că este vorba de activități în fermele de lapte, creșterea animalelor, pepiniere, ferme avicole sau operațiuni într-un spațiu restrâns, toate acestea sunt posibile cu noul model de încărcător Manitou MLT 625 75 H, Stagiul V.

Mai mult decât o soluție de manipulare, IPSO Agricultură oferă fermierilor o mașină cu aspect estetic şi confort în utilizare: interiorul și exteriorul beneficiază de cea mai nouă tehnologie din punct de vedere al designului. Încărcătorul telescopic MLT 625 include beneficiile şi caracteristicile inovațiilor  echipei de proiectare a Manitou: JSM (Joystick Switch and Move- dezvoltat și brevetat de Manitou), cabina nouă și ECS (Easy Connect System – depresurizarea liniei de atașamente cu motorul pornit). Aceste inovații permit obținerea productivității maxime și un confortabil sporit în operare.

Încărcătoarele Manitou asigură un nivel ridicat de performanță. Achiziționând un încărcător frontal Manitou beneficiezi de toate serviciile oferite de dealerul exclusiv IPSO Agricultură, precum: service post-vânzare, contracte de întreținere, reparații la fața locului și soluții de finanțare adaptate nevoilor fermierilor.


Mai multă grijă pentru mediu – MLT 625 75 H Stagiul V

Noul încărcător telescopic Manitou MLT 625 75 H este acum disponibil în varianta cu normă de poluare Stagiul V. Pentru o ofertă personalizată contactează IPSO Agricultură, distribuitor exclusiv Manitou în România.


Putere și performanță

Fiecare încărcător telescopic trebuie să aibă un grup motor adecvat pentru a oferi cel mai bun cuplu motor/mașină: prea puțină putere duce la pierderea eficienței; prea multă putere poate duce la creșterea nejustificată a consumului.

Motorul Kubota în 4 cilindri de 75 CP (55,4 kW) Stagiul V este ideal pentru a asigura eficiența maximă a motorului. Încărcătorul MLT 625 este adaptat perfect, cu un raport putere/greutate ce vă oferă o performanță excepțională și un consum de combustibil asigurat de transmisia hidrostatică cu flexibilitate totală.

Toate organele de transmisie ale mașinii (grupul motor, transmisia, osiile, sistemul hidraulic și anvelopele) sunt combinate pentru a optimiza puterea produsă de motorul încărcătorului tău. În modul deplasare, precizia cutiei de viteze mecanice cu 2 viteze vă permite să vă deplasați cu viteze de până la 28 kilometri pe oră.

Stabilitatea excelentă a încărcătorului c în combinație cu dispozitivul pentru decuplarea mișcărilor dificile, permite manipularea încărcăturilor de până la 2,5 tone, cu încredere deplină.


Super compact!

Dimensiuni super compacte pentru accesarea celor mai inaccesibile zone. Având o înălțime de 2 metri și o lățime de 1,81 metri, încărcătorul telescopic MLT 625 poate intra cu ușurință în clădiri și poate fi utilizat în zone inaccesibile pentru alte mașini.Merge oriunde

Pe lângă garda la sol de 38 cm, încărcătorul telescopic MLT 625 este echipat cu anvelope agricole profilate de 18 țoli. Tracțiunea și aderența excelente permit utilizarea mașinii pe toate tipurile de teren. Puteți lucra în orice situație, iar versatilitatea va deveni parte din viața dumneavoastră de zi cu zi. MLT 625 asigură un iluminat optim, fiind echipat pentru lucrul pe timpul de noapte, cu 4 lumini de lucru tip LED montate pe cabină.


 
TEXT- IPSO AGRICULTURA
 
 
PRODUCĂTORII DE STRUGURI DE LA SUD ALEG PERGOLA. Fermierii au fost instruiți în cadrul unui seminar în câmp deschis
30 jul 2021
1, 2 MILIOANE LEI ÎN DOI ANI. CE A FĂCUT MICU CU BANII? Tânărul antreprenor Alexei Micu și istoria lui de succes
29 jul 2021
DE CE NU-I MIERE DE TEI ȘI CÂT CER APICULTORII PENTRU CEA POLIFLORĂ? Răspunsul îl aflați mai jos
29 jul 2021
„ACȚIONĂM ECO PRIN INOVAȚIE”: Patru raioane de la Nord participă la programul pilot destinat agriculturii ecologice
28 jul 2021

Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

Aceeași forță, mai multă grijă pentru mediu – încărcător Manitou MLT 625 75 H

loading ...