FendtONE – TEHNOLOGIA VIITORULUI. 345 de moto ore, în nici 15 zile – performanța atinsă în gospodăria lui Alexei Chiriac

20 mai 2022
Perioadele de semănat mai scurte, condițiile climatice în schimbare și restricțiile legale impun cerințe crescute fermierilor din întreaga lume și, în consecință, mașinilor agricole. Noul concept de control FendtONE, orientat spre viitor, oferă soluții simple pentru a îndeplini mai ușor aceste cerințe.

FendtONE combină cu succes sarcinile de teren și cele din oficiu. Beneficiile pentru clienți și capacitatea de utilizare au fost prioritățile principale în timpul dezvoltării. De acest lucru s-a convins și fermierul Alexei Chiriac.

Gospodarul face agricultură de mai bine de 22 de ani și deși are în parcul auto diferite tipuri de tractoare, experiența cu primul Fendt achiziționat, l-a determinat să-l cumpere și pe al doilea. Antreprenorul produce sfeclă de zahăr, grâu, porumb, orz și alte culturi pe cele 9 700 de hectare de teren pe care le prelucrează. Fermierul povestește că este foarte mulțumit de performanța tractoarelor Fendt, datorită cărora reușește să facă și economie de motorină de aproximativ 15-20%.

Urmăriți materialul VIDEO și aflați toate secretele tehnologiilor inteligente precum FendtONE.
loading ...