Lansarea noilor mașini agricole IDEALE ale MOMENTULUI. Constantin Putregai: “Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite”

27 jun 2021
Zeci de fermieri și antreprenori au participat recent la cel mai important eveniment al anului – lansarea și prezentarea de către compania DiazTech, lider pe piața națională la capitolul tehnică agricolă performantă, a combinei Fendt IDEAL și semănătorii MOMENTUM. Artur Zgardan, fondatorul DiazTech, dealerul exclusiv al Brandului FENDT, Germania, a menționat că cele două noi apariții sunt acum accesibile pentru antreprenorii interesați.

“Numele acestei combine spune totul – IDEAL! Credem că nu în zadar producătorii i-au dat acest nume. Este una dintre cele mai mari combine care există acum în lume, se deosebește prin eficacitate, consum redus de combustibil, cheltuieli nimime pentru întreținere și dotată cu supercondiții pentru operator”, a menționat fondatorul DiazTech.Constantin Putregai, administrator CAP “Glia”:

 “Îmi pare bine că am găsit tangențe cu cei de la marca FENDT. De altfel, noi suntem primii promovatori din R. Moldova ai tractorului brandului german. Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite, suntem siguri că am făcut alegerea perfectă. Credem că își va justifica toate cheltuielile și va demonstra că e o achiziție reușită pentru noi. Vă urez să ne luați exemplul!”

Urmăriți filmulețul pentru a fi în pas cu agricultura modernă și pentru a cunoaște ultimele tehnologii agricole, create special pentru antreprenorii care știu cât de important este să nu piardă MOMENTUL IDEAL!
 
Top știri

COMBINĂ FENDT IDEAL 9T. Cele mai bune rezultate!

11 oct 2021

DIGITALIZAREA AGRICULTURII: Dronele-agronom la mare căutare

08 oct 2021

RECOLTAREA CEREALELOR CU COMBINA FENDT IDEAL 9. Fermierii de top au scos deja „uriașul” în câmp

23 jul 2021

VIDEO: ELEVII DE LA CAI UNGHENI ÎNTR-O VIZITĂ DE STUDIU LA COMPANIA DIAZTECH. Impresiile lor în filmulețul de mai jos

30 jun 2021

AGRICULTURĂ PERFORMANTĂ DE LA ÎNĂLȚIME – DRONELE DJI Agras T-30! Ce posibilități oferă noile construcții utilizate tot mai mult de fermieri

10 jun 2021
Din aceiași categorie

PREMIILE „TRACTOR OF THE YEAR 2020”

28 dec 2020

Noua tehnologie ProTill și semănătoarea MZURI este promovată și aplicată cu succes și în Moldova. Agrucultura de mâine cu tehnologiile de azi

13 jun 2020

VALTRA: Noi tractoare seria G, mai compacte și mai puternice

05 oct 2020

TRACTOARELE VALTRA: DE 70 DE ANI PE BRAZDE! Descoperă istoria de succes a unei mărci care a cucerit întreaga lume

04 feb 2021

AGRICULTORII ÎNLOCUIESC ARATUL PĂMÂNTURILOR CU SCARIFICAREA. Iată avantajele acestei tehnologii: VIDEO

16 jul 2020

Lansarea noilor mașini agricole IDEALE ale MOMENTULUI. Constantin Putregai: “Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite”

Lansarea noilor mașini agricole IDEALE ale MOMENTULUI

Constantin Putregai: “Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite”

Lansarea noilor mașini agricole IDEALE ale MOMENTULUI. Constantin Putregai: “Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite”

loading ...