Lansarea noilor mașini agricole IDEALE ale MOMENTULUI. Constantin Putregai: “Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite”

27 jun 2021
Zeci de fermieri și antreprenori au participat recent la cel mai important eveniment al anului – lansarea și prezentarea de către compania DiazTech, lider pe piața națională la capitolul tehnică agricolă performantă, a combinei Fendt IDEAL și semănătorii MOMENTUM. Artur Zgardan, fondatorul DiazTech, dealerul exclusiv al Brandului FENDT, Germania, a menționat că cele două noi apariții sunt acum accesibile pentru antreprenorii interesați.

“Numele acestei combine spune totul – IDEAL! Credem că nu în zadar producătorii i-au dat acest nume. Este una dintre cele mai mari combine care există acum în lume, se deosebește prin eficacitate, consum redus de combustibil, cheltuieli nimime pentru întreținere și dotată cu supercondiții pentru operator”, a menționat fondatorul DiazTech.Constantin Putregai, administrator CAP “Glia”:

 “Îmi pare bine că am găsit tangențe cu cei de la marca FENDT. De altfel, noi suntem primii promovatori din R. Moldova ai tractorului brandului german. Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite, suntem siguri că am făcut alegerea perfectă. Credem că își va justifica toate cheltuielile și va demonstra că e o achiziție reușită pentru noi. Vă urez să ne luați exemplul!”

Urmăriți filmulețul pentru a fi în pas cu agricultura modernă și pentru a cunoaște ultimele tehnologii agricole, create special pentru antreprenorii care știu cât de important este să nu piardă MOMENTUL IDEAL!
 
Top știri

HIBRIDUL BUCKFAST - un pericol pentru viitorul apiculturii. Care sunt cele mai bune regine, aflați AICI

24 mai 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022
Din aceeași categorie

FendtONE – TEHNOLOGIA VIITORULUI. 345 de moto ore, în nici 15 zile – performanța atinsă în gospodăria lui Alexei Chiriac

20 mai 2022

SEMĂNĂTOAREA DE ÎNALTĂ PRECIZIE FENDT MOMENTUM, TESTATĂ DE FERMIERI la Ziua Câmpului în raionul Florești

04 mai 2022

DRONELE AGRICOLE, PREZENTE ÎN UNELE FERME DIN ȚARĂ. Permit economisirea a 30% de produs fitosanitar și 95% de apă

06 apr 2022

SUBVENȚII DOAR PENTRU TEHNICA AGRICOLĂ DE MICĂ CAPACITATE. Fermierii: „Așa nu vom face niciodată agricultură modernă”

04 apr 2022

TRACTORUL VALTRA SERIA N A LUAT PREMIUL RED DOT DESIGN AWARD 2022, DISTINCȚIA SUPREMĂ ÎN MATERIE DE DESIGN

01 apr 2022

Lansarea noilor mașini agricole IDEALE ale MOMENTULUI. Constantin Putregai: “Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite”

Lansarea noilor mașini agricole IDEALE ale MOMENTULUI

Constantin Putregai: “Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite”

Lansarea noilor mașini agricole IDEALE ale MOMENTULUI. Constantin Putregai: “Combina Fendt IDEAL este una dintre cele mai reușite”

loading ...