https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.22 EUR
17.78 USD
0.24 RUB
4.31 RON
0.65 UAH
Noua tehnologie ProTill și semănătoarea MZURI este promovată și aplicată cu succes și în Moldova. Agrucultura de mâine cu tehnologiile de azi

Noua tehnologie ProTill și semănătoarea MZURI este promovată și aplicată cu succes și în Moldova. Agrucultura de mâine cu tehnologiile de azi

13 jun 2020
Ești în căutare de inovații și soluții inteligente, atunci tehnologia MZURI Pro-Till este pentru tine. Obții rezultat în condiții meteorologice diferite sau chiar dificile.

Tehnologia MZURI Pro-Till este promovată și aplicată cu succes și în Moldova. Îți oferă un consum redus de combustibil, vei crește productivitatea în fermă și vei gestiona eficient costurile, confortul și performanță ridicată în lucrări!Mzuri Pro Till este un sistem complex de semănat care ne ajută să luptam cu seceta și să înființăm o cultură în condiții extreme. Chiar dacă avem o lipsă de umiditate în sol, cu acest sistem putem să obținem rezultate formidabile care deja se văd la grâu și la rapiță în gospodaria noastră printr-o dezvoltate viguroasă”, a spus Radu Țurcan.

Tehnologia Mzuri Pro-til și-a dovedit eficiența în regiunile cu climat arid, în perioadele de ierni lungi și inundații. Datorită sistemului de spațiere pe rând, tehnologia promovează mai multe aspecte:

- Păstrarea umidității în condițiile lipsei acesteia;
- Păstrarea culturii de influența razelor solare directe și distribuirea uniformă a căldurii;
- Prevenirea umidității excesive și fermentarea solului în perioadele cu ploi prelungite și abundente;
- Protecția semințelor și răsadurilor în caz de înghețuri neașteptate și o scădere bruscă a temperaturii.Technologia dată a schimbat viziunea fermierilor referitor la rezultate pe timp de secetă.

Acum și în Republica Moldova Mzuri Pro Till cel mai nou și cel mai adaptat complex de semanat în condiții de arșiță și insuficiența de apa din sol. Un complex care permite printr-o trecere să prelucăm solul până la 30 cm cu încorporare a îngrașamintelor minerale”, a spus agronomul companiei Miturix Agro, Radu Țurcan.

Mzuri Pro – Til Select este un ansamblu de semănat cu o singură trecere, cu posibilitatea de a schimba distanța dintre rânduri. Împreună cu avantajele semănătorilor standard Mzuri PRO-Til, seria Select permite prelucrarea solului la distanță variabila între rânduri.Ansamblul de semănat Mzuri Pro-Til Select este prevazut cu un control automat al secțiilor care stabilesc distanța dintre benzi. Prin apăsarea unui singur buton, oprirea sau pornirea fiecărei a doua secție, puteți modifica distanța între rânduri. Ansamblul de semănat se poate folosi atât pentru semănatul culturilor de păioase (când toate secțiunile sunt activate), cât și culturile de prășitoare, de exemplu, (când se oprește fiecare a doua secție). Distanța mai mare între rânduri oferă plantelor un acces optim la lumina soarelui, nutriție, contribuie la dezvoltarea bioticii solului și elimină problema colectării resturilor vegetale între elementele de lucru.

Mzuri Pro-Til Select se produce în varianta tractată cu trei lățimi de lucru – 3, 4 și 6 m. Numărul de rânduri de prelucrate cu acționarea tuturor secțiilor este de la 9, 11 și 17, iar cu dezactivarea fiecărei a doua secție – 5, 6 și 9 rânduri. În consecință, distanța dintre rânduri variază în intervalul 33,3 / 6.

Pentru a putea achiziționa acest complex de semănat MZURI, puteti să apelați reprezentații companiei distribuitoare în Moldova “Miturix Agro”:
Mob: 079926904, Radu Țurcan, agronom Mob:079036763, Vasile Țurcan, administrator
STRATEGIA APLICATĂ DE “FRESH TIME” PENTRU A-ȘI PĂSTRA ANGAJAȚII. Mai multe afli AICI
18 jun 2021
CĂPȘUNELE PENTRU EXPORT: PLINE DE NOROI ȘI LIPSĂ DE BRAȚE DE MUNCĂ PENTRU RECOLTARE. Ce spun experții
18 jun 2021
“CASA DIN LUNCĂ”, PRIMA PENSIUNE ECOLOGICĂ DIN ȚARĂ. Unde se află și cine vă așteaptă, aflați mai jos
15 jun 2021
LEGUME NATURALE DE LA LEOVA. Unde le găsiți, cine le cultivă și cum le puteți comanda online, aflați AICI
14 jun 2021

Noua tehnologie ProTill și semănătoarea MZURI este promovată și aplicată cu succes și în Moldova. Agrucultura de mâine cu tehnologiile de azi

Noua tehnologie ProTill și semănătoarea MZURI este promovată și aplicată cu succes și în Moldova

Agrucultura de mâine cu tehnologiile de azi

Noua tehnologie ProTill și semănătoarea MZURI este promovată și aplicată cu succes și în Moldova. Agrucultura de mâine cu tehnologiile de azi

loading ...