https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.28 EUR
17.92 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
TRACTOARELE CU ȘENILE – un trend sau necesitate.

TRACTOARELE CU ȘENILE – un trend sau necesitate.

29 jun 2020
Tractoarele cu șenile FENDT din seria 1100 MT sau cele din seria 900 MT fac parte din categoria tractoarelor de mare putere, care în loc de roți dispun de șenile. Aceste mașini uriașe sunt proiectate și construite pentru producții mari.

Fermierii moldoveni sunt tot mai interesați de tractoarele cu șenile. Noua “direcție” a fermierilor este mai degrabă o necesitată cauzată de condiţiile meteo care se schimbă de la un an la altul. În perioada de recoltat trendul de pe roţi s-a mutat foarte mult pe şenile. Pentru că atât tractoarele, cât şi combinele pe şenile au fost singurele cu care fermierii puteau realiza o campanie de recoltat productivă.

O soluție ar fi tractorul FENDT 1159 MT cu 590 CP, care are un motor AGCO Power cu 12 cilindri și un sistem de antrenare inovator, ce permite stabilirea standartelor noi ce țin de transmisia tracțiunii și de caracteristicile drumului. Modelul FENDT 1159 MT asigură o aderență la sol și în același timp o protecție sigură.Seria FENDT 900 Vario MT, tractoare cu şenile având puteri cuprinse între 380 şi 431 CP, a obținut titlul de “Machine of the Year 2018” la Agritechnica. Impresionant este reunirea unor elemente ce stau la baza alcătuirii acestui tractor, adică transmisia fără trepte VarioDrive, conceptul Fendt iD (sistemul de lucru al motorului la turaţie redusă) şi suspensia unică, precum şi de consumul redus de combustibil dovedit în testările DLG.
Fendt 900 Vario MT combină tot ceea ce are producătorul german mai bun. Expertiza câştigată prin montarea a peste 250.000 de cutii de viteze Vario şi know-how-ul obţinut în cei peste 30 de ani de experienţă cu tractoarele cu şenile ale celor din grupul AGCO, alături de confortul în mediul de lucru al operatorului şi de sistemul FENDT Variotronic fac din acest tractor cu şenile unul modern şi inovator.Suprafeţele de teren nu sunt nelimitate. Solul formează baza culturilor sănătoase şi a producţiei ridicate. Îngrijirea sa eficientă şi atentă asigură succesul economic pe termen lung. Pe lângă eficienţă şi confort, protecţia solului este principala prioritate a producătorului atunci când proiectează tractoare. Astfel, atunci când un fermier optează pentru FENDT, alege o bună aderenţă, o protecţie reală a solului şi consumul redus de combustibil.
 
PRODUCĂTORII DE STRUGURI DE LA SUD ALEG PERGOLA. Fermierii au fost instruiți în cadrul unui seminar în câmp deschis
30 jul 2021
1, 2 MILIOANE LEI ÎN DOI ANI. CE A FĂCUT MICU CU BANII? Tânărul antreprenor Alexei Micu și istoria lui de succes
29 jul 2021
DE CE NU-I MIERE DE TEI ȘI CÂT CER APICULTORII PENTRU CEA POLIFLORĂ? Răspunsul îl aflați mai jos
29 jul 2021
„ACȚIONĂM ECO PRIN INOVAȚIE”: Patru raioane de la Nord participă la programul pilot destinat agriculturii ecologice
28 jul 2021

TRACTOARELE CU ȘENILE – un trend sau necesitate.

TRACTOARELE CU ȘENILE – un trend sau necesitate

TRACTOARELE CU ȘENILE – un trend sau necesitate.

loading ...