TRACTORUL VALTRA SERIA N A LUAT PREMIUL RED DOT DESIGN AWARD 2022, DISTINCȚIA SUPREMĂ ÎN MATERIE DE DESIGN

01 apr 2022

Una dintre cele mai noi serii de tractoare Valtra, a 5-a generație Seria N, a câștigat Red Dot Design Award 2022 în seria de premii Red Dot: Product Design, distincția supremă în materie de Design. Cel mai recent Red Dot Award continuă succesul extraordinar al modelului Valtra, în competiția de design Red Dot din ultimele decenii.

Premiul Red Dot, câștigat de Valtra N Series, este cea mai bună demonstrație a principiului dezvoltării continue. Funcții noi care îmbunătățesc utilizarea de zi cu zi a tractorului au fost introduse pe un produs deja excelent. De exemplu, noul afișaj digital de pe stâlpul A oferă o experiență complet nouă pentru utilizator, în comparație cu comenzile anterioare. Poziția și vizibilitatea noului afișaj sunt optime în timpul lucrului, iar instalarea tractorului este acum foarte ușoară și intuitivă, chiar și pe modelul de bază. Noile tractoare din seria N sunt, de asemenea, pline de îmbunătățiri care sporesc siguranța, cum ar fi noile lumini de zi cu LED. Acestea sunt vizibile de departe, atrag atenția celorlalți participanți la trafic chiar și în timpul zilei și, de asemenea, ajută la reducerea consumului de energie, în comparație cu soluțiile tradiționale.Seria N de a 5-a generație a fost prezentată în 2021 și a fost proiectată pe baza celei de-a patra generații, la fel premiată și ținând cont de feedback-ul clienților.

„Tractoarele noastre de nouă generație au fost concepute pentru a oferi clientului cea mai bună experiență posibilă pe tractor. Tractorul nu trebuie doar să arate bine, dar trebuie să servească și într-o gamă largă de aplicații. Am primit feedback foarte bun de la clienții noștri, mulți descriind tractorul ca fiind foarte confortabil și ușor de utilizat, mai ales în ceea ce privește tehnologia agriculturii inteligente”, spune Kimmo Wihinen, șeful departamentului, Design industrial și experiență utilizator.

Concursul Red Dot este cel mai prestigios concurs de design din lume. Câștigarea premiului este recunoscută ca o marcă a designului excelent și a performanței experienței utilizatorului la nivel internațional. Pe lângă design și estetică, criteriile de evaluare includ și funcționalitate, inteligență și inovație.

Prin achiziţionarea unui tractor VALTRA beneficiezi de toate serviciile oferite de distribuitorul exclusiv DiazTech, precum: service post-vânzare, contracte de întreţinere, reparaţii la faţa locului şi soluţii de finanţare adaptate nevoilor tale.

Pentru performanţă maximă în fermă, DiazTech pune la dispoziţia fermierilor o serie de opţiuni ce pot fi configurate pe gama detractoare VALTRA.
 
Top știri

CE TREBUIE SĂ FACĂ APICULTORII ÎN STUPINE PENTRU A EVITA ROIRILE? Cum poate fi întrerupt roitul?

22 apr 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022
Din aceeași categorie

FendtONE – TEHNOLOGIA VIITORULUI. 345 de moto ore, în nici 15 zile – performanța atinsă în gospodăria lui Alexei Chiriac

20 mai 2022

SEMĂNĂTOAREA DE ÎNALTĂ PRECIZIE FENDT MOMENTUM, TESTATĂ DE FERMIERI la Ziua Câmpului în raionul Florești

04 mai 2022

DRONELE AGRICOLE, PREZENTE ÎN UNELE FERME DIN ȚARĂ. Permit economisirea a 30% de produs fitosanitar și 95% de apă

06 apr 2022

SUBVENȚII DOAR PENTRU TEHNICA AGRICOLĂ DE MICĂ CAPACITATE. Fermierii: „Așa nu vom face niciodată agricultură modernă”

04 apr 2022

FABRICA DE TRACTOARE DIN HARKOV SE MUTĂ LA IAȘI. A doua relocare, în ultima lună

15 mar 2022

TRACTORUL VALTRA SERIA N A LUAT PREMIUL RED DOT DESIGN AWARD 2022, DISTINCȚIA SUPREMĂ ÎN MATERIE DE DESIGN

TRACTORUL VALTRA SERIA N A LUAT PREMIUL RED DOT DESIGN AWARD 2022, DISTINCȚIA SUPREMĂ ÎN MATERIE DE DESIGN

TRACTORUL VALTRA SERIA N A LUAT PREMIUL RED DOT DESIGN AWARD 2022, DISTINCȚIA SUPREMĂ ÎN MATERIE DE DESIGN

loading ...