TURURI VIRTUALE PENTRU DESTINAȚII TURISTICE DIN R. MOLDOVA

13 jul 2023
Platforma 360.moldova.travel a fost actualizată. Acum, puteți beneficia de tururi virtuale la 360 de grade a 20 de destinații turistice din țară pentru experiențe gastronomice, vinicole, drumeții la vinării, pensiuni, rezervații naturale. La doar un click distanță veți avea oportunitatea să explorați spațiile în medii tridimensionale.
 
Locații recent adăugate sunt pensiunile turistice: Aceste două locații au integrat în premieră sistemul matterport. Scanările 3D de la Matterport redefinesc percepția asupra spațiilor și permit utilizatorului să vadă locațiile din orice unghi. Imaginea poate fi apropiată pentru a fi examinată în detaliu sau redusă pentru a fi admirată măreția locului.

Aceste videoclipuri în format 360, dar și obișnuit au ca scop diversificarea prezentării ofertei turistice a Republicii Moldova. Platforma a fost vizitată de peste 3000 de utilizatori unici.

Intenționăm să adăugăm mai multe atracții turistice pentru a oferi turiștilor o imagine de ansamblu dinamică și imersivă a ofertei turistice naționale.

Producția de materiale video actualizate este esențială pentru promovarea atracțiilor turistice. Acestea oferă atractivitate vizuală, creând conexiuni emoționale, și un grad înalt de accesibilitate, iar în final, dorința vizitatorilor de a veni și vizita destinația pe viu. De asemenea, conținutul video calitativ, permite destinațiilor să se  promoveze în mod eficient unui public mai larg și să atragă mai mulți vizitatori, precizează ANTRIM.

Video-urile cu locațiile turistice din Moldova le puteți vizualiza pe platforma www.360.moldova.travel  și pe pagina de youtube moldova.travel. 

Proiectul este susținut de Proiectul de Competitivitate și Reziliență Rurală (Dezvoltăm Moldova Rurală) finanțat de USAID Moldova, dezvoltate de Ministerul Culturii al Republicii Moldova și Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency.
loading ...