AURA, BRAND AMBASSADOR AL COMPANIEI ROMÂNEȘTI TRUEWINES. Ce a făcut artista la Festivalul vinului Ro-Wine

20 sep 2021
În zilele de 18 și 19 septembrie, la București, România, s-a desfășurat Festivalul vinului Ro-Wine. În premieră pentru industria vinicolă din Republica Moldova, la eveniment au participat 25 de crame moldovenești care și-au prezentat vinurile, demonstrând că R. Moldova este cel mai potrivit loc pentru a cultiva cei mai buni struguri și a produce excelență. Este primul eveniment din ultimii doi ani organizat de Wine of Moldova peste hotarele țării.
 
La festival au participat producători de vinuri din mai multe țări ale lumii, iar patru branduri locale – vinăriile Agrici, Javgur, Brănești și Novac – au avut-o în calitate de ambasador pe interpreta Aura. Vorba e că de câteva luni, artista este Brand Ambassador al companiei TrueWines care importă și distribuie în exclusivitate vinuri ale producătorilor mici și medii din zona Europei de Est: R. Moldova, Georgia și Serbia.
 


Solicitată de AGROMEDIA, Aura ne-a declarat că TrueWines a ales patru crame din R. Moldova, al căror vin îl distribuie și îl promovează pe piața românească. „Compania a optat pentru producători mici și medii pe care vor să-i prezinte consumatorilor din țara vecină. Au selectat patru crame de la noi bazându-se pe anumite criterii. În primul rând, e neapărat ca vinăriile să reprezinte mici afaceri de familie. În al doilea, trebuie ca acestea să dețină propriile podgorii și să producă singure vinul, fără intermediari, iar procesul să cuprindă toți pașii”, ne-a comunicat Aura care, deocamdată, nu are nicio melodie despre vinurile noastre.
 
Dar s-ar putea să lanseze una. Și nu singură, ci în duet cu marele Dan Bitman, pe care l-a întâlnit în unul din localurile bucureștene după Festival și căruia i-a dăruit trei sticle de vin ale mărcilor pe care le promovează TrueWines și artista. Un vin bun, zicem noi, ar face un tandem perfect cu o melodie superbă cântată pe două voci sonore de pe ambele maluri ale Prutului.
 

AURA, BRAND AMBASSADOR AL COMPANIEI ROMÂNEȘTI TRUEWINES. Ce a făcut artista la Festivalul vinului Ro-Wine

AURA, BRAND AMBASSADOR AL COMPANIEI ROMÂNEȘTI TRUEWINES

Ce a făcut artista la Festivalul vinului Ro-Wine

AURA, BRAND AMBASSADOR AL COMPANIEI ROMÂNEȘTI TRUEWINES. Ce a făcut artista la Festivalul vinului Ro-Wine

loading ...