VINIFICATORII DIN R. MOLDOVA, LA EXPOZIȚIA „REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”

28 jun 2023
Vinurile din Moldova sunt tot mai solicitate pe piața din România și asta ne bucură. Vinificatorii noștri participă activ la expoziții și concursuri organizate peste Prut, astfel se fac cunoscuți și apreciați de consumatorii de acolo. Recent, vinăriile din R. Moldova și-au prezentat produsele în cadrul expoziției „Republica Moldova Prezintă”, care a avut loc la Brașov, România.
 
La eveniment, au participat vinăriile Aroma, Enoteria Platon, Chateau Vartely Winery, Vinuri de Comrat, Combinatul de Vinuri „CRICOVA” S.A, Podgoria Vin, Maurt, Aurelius, Vinăria Javgur, Basavin Winery, Tomai Vinex, Doina Vin, Vinăria din Vale, Sălcuța, Fautor, Rădăcini, Imperial Vin, Invincom, Purcari și Domeniile Cuza.
 
Vinificatorii noștri au avut posibilitatea să-și prezinte noile produse, dar și să stabilească relații de parteneriat cu vinificatorii și oamenii de afaceri din România.


 
Expoziția „Republica Moldova Prezintă” este la cea de-a treia ediție. Anul acesta, în total, au participat peste 60 de antreprenori.

Din anul 2016, CCI a RM organizează, tradițional, participarea companiilor autohtone în cadrul Expoziției „Republica Moldova Prezintă” în România. Am fost la Iași, Baia- Mare, Ploiești, Cluj iar astăzi, pentru a III-a oară la Brașov. Mă bucur să fiu astăzi în Piața Sfatului cu peste 60 de companii moldovenești, dornice să vă prezinte tot ce avem noi mai bun.

Antreprenorii noștri au solicitat să revenim la Brașov, pentru că au multe noutăți din domeniul vinicol, agroindustrial, textile, etc. Ne dorim să fim nu doar pe piața din România, ci și în casele consumatorilor români din cât mai multe regiuni.

Pentru noi ca organizatori, dar și pentru antreprenorii autohtoni, este o mare bucurie și mândrie, totodată, pentru că suntem așteptați cu ardoare, de fiecare dată în România.

Mulțumesc partenerilor pentru suport, și desigur, participanților care ne reprezintă țara cu mândrie. Vă invit la standuri să ne cunoașteți mai bine, a declarat Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.


 
Participarea producătorilor autohtoni de vinuri a fost posibilă cu susținerea oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului și organizatorilor evenimentului Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.
 
loading ...