10 MEDALII DE AUR ȘI 9 DE ARGINT PENTRU MICII PRODUCĂTORI DE VINURI

07 jun 2023
Micii producători de vinuri aduc vești bune de la concursul VINARIUM International Wine Contest, care a avut loc în România în perioada 25-28 mai.

În acest an, micii vinificatori din Moldova au fost premiați cu 19 medalii, dintre care 10 de aur și 9 de argint. Au fost apreciate vinurile producătorilor de la AlterEgo, Crama Mircești, Domaine la Prut, ATU Winery, Famber Winery, Minis Terrios Wines, Crama Ulinici, GOGU Winery, Vinum.md, Vinaria Poiana, Domeniile Pripa, Vinăria DAC, Casa Vinicola Luca și DIVUS Winery pentru rezultatele obținute.

Participarea la concurs a micilor producători a fost posibilă datorită suportului financiar al Proiectului USAID Moldova Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova (Dezvoltăm Moldova Rurală) și al Oficiului Național al Viei și Vinului (Wine of Moldova).

Concursul VINARIUM International Wine Contest reprezintă cea mai mare competiție de vinuri din Europa Centrală și de Est, care atrage specialişti din întreaga lume, din ţări cu experienţă în turismul și businessul vitivinicol.  Concursul este organizat în conformitate cu Normele concursurilor internaționale de vinuri elaborate de OIV, iar aprecierea probelor va fi facută de un juriu internațional ai cărui membri sunt recunoscuți prin experiența și profesionalismul lor.
 
 
loading ...