VINIFICATORI DIN REPUBLICA MOLDOVA, beneficiari ai proiectului PartnersInWine, au întreprins o vizită de studiu în Franța

01 mar 2022
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în calitate de membru al Consorțiumului vitivinicol din cadrul proiectului EU4Business: Connecting Companies al Eurochambres vă informează că în perioada  14-18 februarie 2022, o delegație de 8 persoane din Republica Moldova, beneficiari ai proiectului PartnersInWine, au întreprins o vizită de studiu în Franța.

Programul delegației din Republica Moldova a fost organizat de Camera de Agricultură din Dordogne (Franța) și Oficiul Național al Viei și Vinului (Republica Moldova) și a inclus vizita expoziției VINEXPO 2022 din Paris și a 4 vinării din regiunea Dordogne, Franța, beneficiari ai proiectului- Château Fongrenier, Château Haut de Caillevel, Domaine de Perreau, Domaine des Templiers.

Vizita de studiu a avut drept scop schimbul de experiență, transferul de cunoștințe și know-how, facilitarea legăturilor de afaceri între beneficiarii proiectului, în vederea creșterii sustenabilității și producției de vin, internaționalizarea afacerilor și preluarea celor mai bune practici.

 Proiectul PartnersInWine implementat de Oficiul Național al Viei și Vinului în colaborare cu Camera de Agricultură din Dordogne (Franța) este finanțat și realizat cu susținerea Programului EU4Business: Connecting Companies (EUROCHAMBRES) creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator. Printre obiectivele sale de bază se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești prin programul național și brandul național vinicol „Vinul Moldovei. O legendă vie”.
EU4Business este o inițiativă a EUROCHAMBRES, care sprijină statele din Parteneriatul estic pentru a-și realiza întregul potențial, de a stimula creșterea economică și a consolida relațiile dintre Uniunea Europeană și cei șase vecini estici (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina).

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în calitate de membru al Consorțiumului vitivinicol din cadrul proiectului EU4Business: Connecting Companies al Eurochambres, are sarcina de monitorizare a implementării conforme a proiectului PartnersInWine.

sursa:chamber.md
Top știri

CE TREBUIE SĂ FACĂ APICULTORII ÎN STUPINE PENTRU A EVITA ROIRILE? Cum poate fi întrerupt roitul?

22 apr 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022

SEZON NOU, PROBLEME VECHI. MII DE ALBINE GĂSITE MOARTE LA O STUPINĂ. Motivul: Tratamente chimice în livezi

19 apr 2022
Din aceeași categorie

SAVUREAZĂ VINURILE CU IGP LA FESTIVALUL „DEVIN&DEGUST”

18 mai 2022

VINURILE MOLDOVENEȘTI, LA RO WINE – INTERNAȚIONAL WINE FESTIVAL OF ROMÂNIA

17 mai 2022

VINIFICATORII MOLDOVENI, PREZENȚI LA CEA MAI MARE EXPOZIȚIE DE VINURI DIN EUROPA

16 mai 2022

GHEORGHE GABERI: „DIN CLONELE VECHI, SE FAC VINURI DE CALITATE PERFECTĂ”

12 mai 2022

FESTIVALUL „DEVIN&DEGUST” REVINE CU O NOUĂ EDIȚIE

04 mai 2022

VINIFICATORI DIN REPUBLICA MOLDOVA, beneficiari ai proiectului PartnersInWine, au întreprins o vizită de studiu în Franța

VINIFICATORI DIN REPUBLICA MOLDOVA, beneficiari ai proiectului PartnersInWine, au întreprins o vizită de studiu în Franța

VINIFICATORI DIN REPUBLICA MOLDOVA, beneficiari ai proiectului PartnersInWine, au întreprins o vizită de studiu în Franța

loading ...