https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.29 EUR
18.05 USD
0.24 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
SECRETE ȘI SFATURI PENTRU CREȘTEREA REGINELOR DE ALBINE - VIDEO

SECRETE ȘI SFATURI PENTRU CREȘTEREA REGINELOR DE ALBINE - VIDEO

18 mai 2020
 
Albinele joaca un rol esențial pentru mediu, dar sunt importante și pentru economie. Într-o lume apicolă în care tot mai multe boli își fac simțită prezența și afectează un număr din ce în ce mai mare de familii de albine, materialul genetic de calitate este cel mai important aspect.
Apicultor în a treia generație, Petru Sacara are un șir de sfaturi și demonstrații pentru cei interesați de afacerile apicole și anume secretele pentru creșterea reginelor de albine.

Din cauza lipsei de selecție, există exemplare extrem de neuniforme în cadrul rasei carpatine si odată găsit un exemplar reușit trebuie menținut un control total asupra genelor sale. Revocarea unui crescător de mâtci este însă să ofere partenerilor săi mâtci de o calitate ridicată, dar și uniformă, lucru care nu poate fi obținut decât printr-un program de selecție adecvat. Inclusă într-un astfel de program, albina carpatina a confirmat în stupinele noastre ca poate fi o albină excelentă”, a spus Petru Sacara

Apicultorul dispune de cele mai performante tehnologii din țară pentru producerea materialului genetic. Petru Sacara susține că, în ultimii ani, apicultorii au înțeles că doar prin tehnologii moderne și investiții pot crește productivitatea în stupi.

Se poate observa că atractivitatea spre apicultură a crescut, obținându-se mai multă miere (și nu neapărat în anii cei mai favorabili din punct de vedere climatic) și orientarea apicultorilor către valorificarea superioară a producției de miere, ceea ce arată o nouă etapă asupra activității din apicultură. Acestor aspecte, li se adaugă și noua, dar accentuata preocupare a apicultorilor de a produce mătci - inclusiv pentru fermele proprii. Înțelegem că din punct de vedere al grijei apicultorilor pentru diversificarea producțiilor și pentru creșterea calității semnalele sunt bune. Rămâne să putem semnala și faptul că perspectivele conturate acum vor căpăta împlinire pe tot tărâmul moldav”, a declarat Petru Sacara
 
Cu sugestii, recomandări și tehnici moderne de dezvoltare, apicultorii pot obține rezultatele dorite. Echipa AGROMEDIA va relata evenimentele informative și practice care vor spori interesul apicultorilor interesați în demararea unei astfel de afaceri.
Dacă vreți să începeți o afacere în apicultură trebuie să țineți cont de fiecare detaliu care vă poate ajuta să faceți din asta un business profitabil și este indicat să cereți consultația specialiștilor în domeniu.

 

Echipa ”Apis Sacara” este la dispoziția celor interesați să pornească o afacere dulce. Apelați direct numărul de telefon a lui Petru Sacara 069297976 sau îi puteți scrie la adresa de email: apissacara@gmail.com

 
 
CARNE DE IEPURE DE LA BRĂVICENI, UN PRODUS BIO ȘI SĂNĂTOS! Recomandată chiar și de Federația Națională a Fermierilor
27 jul 2021
VREI O FERMĂ DE CĂPRIȚE, CU CAȘ MOALE ȘI LAPTE BUN? Urmează exemplul antreprenoarei Tatiana Leanca din Rezina
27 jul 2021
IGOR COPACINSCHI: „Piața din UE impune reguli stricte. BAYER vine cu trei produse fitosanitare omologate inclusiv în R. Moldova”
27 jul 2021
UNGHIURILE PROFITULUI LA PIERSICUL PLAT: De două ori mai scumpe decât cele obișnuite și considerate o cultură de nișă
26 jul 2021

SECRETE ȘI SFATURI PENTRU CREȘTEREA REGINELOR DE ALBINE!

SECRETE ȘI SFATURI PENTRU CREȘTEREA REGINELOR DE ALBINE

SECRETE ȘI SFATURI PENTRU CREȘTEREA REGINELOR DE ALBINE

loading ...