PENTRU CEI CARE VOR SĂ LANSEZE O AFACERE ÎN TURISM: Moldova Tourism Start-up Academy invită la Sesiunea nr.2

09 dec 2021

Asociața de Sommelier din Republica Moldova anunță că azi, cu începere de la ora10:00, se va desfășura Sesiunea nr.2 – „Cum pot iniția o afacere în turism și desfășura activitatea în domeniul turismului? Activitatea în turism în baza patentei de întreprinzător, în calitate de întreprinzător individual și în calitate de societate comercială” din cadrul Academiei Moldova Tourism Start-Up.
 
Persoanele care au reușit să se înregistreze, accesând linkul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGQGh2iCgAoagu-qMGJMuDAdemu2-ymRR2ffF_hmtpBhGcxA/viewform, vor avea ocazia să afle cum pot iniția o afacere în turism, dar și desfășura activitatea în domeniul turismului, considerând posibilitatea de a lansa și desfășura activitatea în baza patentei de întreprinzător ori posibilele forme organizatorico-juridice de societate comercială, sau în calitate de întreprinzător individual.
 
La eveniment pot participa:

• Întreprinderile existente, antreprenorii și întreprinderile nou înființate în industria turismului receptor și intern;
• Startupurile ori persoanele care intentioneaza sa se lanseze in turism.
 
Iuri Cicibaba, Managing Partner în cadrul TAXACO Group și expert în domeniul fiscal, va fi speakerul Sesiunii. El deține o experiență vastă în sectorul serviciilor financiare și expertiză în audit extern, contabilitate, controale interne, standarde internaționale de raportare financiară (IFRS) și audit. De asemenea, a dezvoltat o experiență solidă în cadrul sectorului public, inclusiv în achiziții publice, întreprinderi de stat și control public intern.
Cei care vor obține o rată de participare la sesiuni de minim 80% (se va calcula în baza participării pe platforma Zoom), vor primi certificate de participare.
 
De menționat că această activitate este implementată de către Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova cu suportul Activității de susținere a Competitivității în Industria Uşoară şi cea a Turismului (USAID, EDGE) împreună cu Ministerul Culturii și Agenția de Investiții din Moldova.

sursa foto: www.trendshrb.ro

PENTRU CEI CARE VOR SĂ LANSEZE O AFACERE ÎN TURISM: Moldova Tourism Start-up Academy invită la Sesiunea nr.2

PENTRU CEI CARE VOR SĂ LANSEZE O AFACERE ÎN TURISM: Moldova Tourism Start-up Academy invită la Sesiunea nr

2

PENTRU CEI CARE VOR SĂ LANSEZE O AFACERE ÎN TURISM: Moldova Tourism Start-up Academy invită la Sesiunea nr.2

loading ...