START VOT AGROBRANDS 2021! AGROMEDIA și VIP Magazin lansează, în premieră absolută, topul celor mai renumite branduri din agricultură

22 nov 2021

Portalul de știri AGROMEDIA.md, în parteneriat cu VIP Magazin, revista oamenilor celebri, lansează, începând cu azi, 22 noiembrie 2021, cel mai inedit proiect dedicat celui mai important domeniu din Republica Moldova – AGRICULTURA! AgroBrands 2021 vine să scoată în prim-plan zeci de istorii de succes, sute de branduri recunoscute, antreprenori cu cele mai moderne viziuni și nume care conferă valoare acestui domeniu.
 
Începând cu azi, puteți vota brandul preferat din cele 12 categorii:
 
 
1.       Producători semințe, produse fitosanitare și fertilizanți;
2.       Companii distribuitoare de semințe, produse fitosanitare și fertilizanți;
3.       Companii distribuitoare de tehnică agricolă;
4.       Companii sisteme moderne;
5.       Soluții digitale în agricultură;
6.       Export produse agricole;
7.       Vinării mari;
8.       Vinării mici și mijlocii;
9.       Produse Eco;
10.     Turism rural;
11.     Fabrici de procesare;
12.     StartUp
 
Cristina Untilă, fondatoarea AGROMEDIA.md, ne-a declarat că ideea proiectului AgroBrands i-a venit înainte de lansarea portalului, iar în parteneriat cu VIP Magazin va reuși să prezinte adevărata valoare pe care o au numele importante din acest domeniu.
 
„AGROMEDIA este portalul agricol care pune accent și promovează fermierii care muncesc onest, companii producătoare de inputuri originale și, desigur, alți jucători din domeniul agricol ce investesc în modernizarea și tehnologizarea agriculturii. Ne propunem să edităm un anuar cu cele mai provocatoare povești agricole de la noi din țară, bazate pe idee şi tehnologie. Anuarul va pune în lumină istoriile de succes, în format print și video, iar proiectul va culmina cu o Gală a Eroilor care dau o șansă Moldovei prin Agricultură, Alimentaţie Sănătoasă și Tehnologii. Va fi un eveniment elitar, unde ne vom aduna pentru a ne împărtăși reușitele și pentru a stabili noi colaborări. Partenerii AgroBrands 2021 vor fi asociațiile de profil, întreprinderile cu renume, companiile care au scris și mai scriu istorie în agricultura modernă, antreprenori care au ajuns dicolo de hotarele țării, oferind lumii produse de calitate. Fermierii merită să iasă din anonimat și prin proiectul lansat vom aduce un tribut celor care au demonstrat că se poate și aici, acasă”, a menționat Cristina Untilă.
 
În același timp, AgroBrands 2021 vine să ofere plusvaloare acestui domeniu, să încurajeze iniţiativele și afacerile din agricultură, să motiveze oamenii care și-au făcut din agricultură un stil de viață, dar și să genereze oportunităţi în domeniu, prezentând în același timp inovaţii pentru fermieri, investitori și alţi jucători interesaţi de ecosistemul agro-știinţific.
 
„În paralel cu istoriile de succes, vom aborda subiecte despre viitorul alimentelor produse în Moldova și despre evoluţia industriei alimentare de provenienţă agricolă, despre inovaţiile care revoluţionează agricultura, modul în care sunt cultivate, procesate și consumate alimentele, oportunităţi și provocări”, au menționat organizatorii evenimentului.
 
Puteți vota brandul preferat din cele 12 categorii accesând linkul de mai jos: AICI
loading ...