„ZIUA FRUCTELOR” LA A 5-A EDIȚIE. Unde va avea loc anul acesta, vedeți AICI

23 jun 2023
Pentru al cincilea an consecutiv, Asociația Moldova Fruct și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova invită fermierii la „Ziua Fructelor”. Expoziția Specializată de tehnică și inovații pentru pomicultură, în acest an, va avea loc la Telenești.
 
Astfel, în data de 7 iulie, între orele 10:00 – 17:30, sunteți așteptați în livada companiei Prodcar din localitatea Căzănești.
 
Expoziția „Ziua Fructelor” este un eveniment important pentru domeniul horticol, în cadrul căruia peste 50 de companii locale și internaționale vor prezenta echipament modern, soluții și instrumente inovative pentru obținerea celor mai calitative, inofensive și gustoase fructe. De asemenea, veți găsi cele mai potrivite inovații și tehnologii pentru o afacere modernă și profitabilă.
 
Oaspeții evenimentului vor avea posibilitatea să viziteze standurile expozanților, să participe la numeroase loturi demonstrative, la seminare pe diverse aspecte ce țin de producerea și depozitarea fructelor, precum și să interacționeze cu specialiști și colegi din domeniu.
 
Intrarea la Expoziție este liberă. Sunt așteptați producătorii agricoli din toate raioanele țării.

AGROMEDIA este partener media al evenimentului.
loading ...