ÎNCEPUT DE FEBRUARIE, fără mari surprize meteorologie. Vezi cum va fi vremea în următoarea săptămână

31 jan 2022
Am ajuns în cea de-a treia lună de iarnă și meteorologii prognozează, pentru perioada 31 ianuarie-06 februarie, vreme fără mari surprise dar cu vânturi.

Pe 31 ianuarie, ziua se așteaptă maxime între +1 și +6 grade Celsius.
Mai exact, în data de 31 ianuarie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la +4 grade. În sudul Moldovei, mercurul din termometre va oscila între +3 și +6 grade, iar în raioanele de centru între +2 și +5 grade Celsius, anunță meteorologii.
 

Marți și miercuri vom avea +6 - 0 grade Celsius, iar joi și vineri – și mai și: +5 +3 grade. În weekend iarna manifestă un pic de compasiune față de locuitorii din raioanele din Centru și aduce temperaturi de  +3.. -3.
Nordul, abandonat și el de dalbul anotimp, marți -+1..+4. În ziua a treia, avem +3, iar noaptea – 4, după care, în următoarele două zile, sunt prognozate +3.. - 0 grade. Sâmbătă și duminică merg în tandem 0.. +3 grade Celsius.
 
Iată-ne ajunși la Sud. Luni  +3 ..+6, marți +3..+5, miercuri  temperatura nițel crește și avem +3.. +6. Joi și vineri la fel vom avea +3..+6. Abia sâmbătă și duminică vremea cedează și avem +2 ..+3 grade.

poza:@agrodenidan
loading ...