LUCRĂRI DE PRIMĂVARĂ CU SPOR! Beneficiază de oferta specială Primăvara 2022

01 feb 2022
Beneficiază de oferta specială Primăvara 2022 pentru lucrări agricole efectuate cu succes

Pentru că lucrările de primăvară sunt în plină desfășurare și s-ar putea să ai nevoie de finanțare, te îndemnăm să nu pierzi timpul prețios cu griji inutile. Beneficiază de oferta Primăvara 2022 de la maib destinată producătorilor agricoli și finanțează activitățile sezoniere sau agricole, astfel încât acestea să se desfășoare cu spor.

Oferta, valabilă în perioada 1 februarie – 31 mai, prevede finanțarea capitalului circulant și lucrărilor de sezon în sumă de până la 70% din vânzările anului 2021.  Creditele în suma de până la  2 000 000 lei se acordă fără gaj. Termenul finanțării este de până la 18 luni și perioadă de grație – până la 9 luni.

Creditul cu rată fixă și transparentă se oferă cu mai multe gratuități:
 
0 lei 0% 0%
comision de examinare a dosarului comision lunar de administrare comision pentru rambursare anticipată

Agricultorii beneficiază de un proces simplificat, care permite aprobarea rapidă a creditului, în baza unui pachet minim de acte.

Finanțarea se acordă pentru completarea capitalului circulant, utilizat la efectuarea lucrărilor agricole de primăvară. De exemplu:
  • procurarea semințelor și îngrășămintelor;
  • achiziţionarea de combustibil şi lubrifianţi;
  • procurarea pieselor de schimb;
  • achitarea serviciilor de reparaţie a tehnicii şi utilajelor agricole;
  • pregătirea solului;
  • alte scopuri curente.
Oferta specială Primăvara 2022 include si un card de credit business, cu limita de 20 mii MDL. Banii de pe card sunt accesibili 24/7 și pot fi folosiți în funcție de necesitățile afacerii tale.
Solicită ofertă Primăvara 2022 și asigură buna desfășurare a lucrărilor de primăvară. Se știe doar că o zi de primăvară hrănește un an întreg.
loading ...