SUPORT FINANCIAR PENTRU AGRICULTURA ORGANICĂ INOVATOARE ȘI TEHNOLOGII VERZI

20 oct 2023
În atenția inovatorilor! Fondul polonez pentru inovare acordă support financiar pentru proiecte și idei know-how. În sectorul agroindustrial sunt vizate domeniile: Agricultura organică inovatoare și Tehnologiile verzi și transformare a energiei.
 
Premiul estimat variază între 20.000 USD și 40.000 USD, în funcție de proiect/idee. Solicitanții asigură cofinanțare de cel puțin 20% din costul total al proiectului. Banii sunt oferiți pentru:

Agricultură organică inovatoare

Creșterea productivității pe termen lung, cu un accent special pe agro-tehnologii inovatoare și soluții inteligente pentru agricultură, îmbunătățirea accesului la piețe și a competitivității actorilor din agricultura ecologică, cum ar fi fermierii și producătorii, contribuind în același timp la o agricultură regenerativă, inteligentă din punct de vedere climatic.
 
Îmbunătățirea practicilor agricole durabile prin agro-tehnologii inovatoare și soluții inteligente care ajută la transformarea într-o agricultură regenerativă, centrată pe om și pozitivă pentru climă și natură.
 

Tehnologii verzi și transformare a energiei

Îmbunătățirea stării actuale a tehnologiilor verzi și a altor soluții inteligente și durabile, cu un accent special pe sectorul energetic, cu impact pozitiv și imediat asupra comunităților și industriilor locale.
 
Data limită de depunere a dosarelor este 7 noiembrie 2023.
 
Fondul Polonez pentru Inovații este o inițiativă a Ministerului polonez al Afacerilor Externe și a Biroului Regional al PNUD, care sprijină utilizarea soluțiilor inovatoare și a know-how-ului, cunoștințelor și a experienței poloneze pentru a rezolva provocările de dezvoltare și sprijinirea atingerii Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în Republica Moldova. Până acum, Fondul Polonez pentru Inovații a finanțat realizarea a 12 idei inovatoare.
 
Informații mai detaliate găsiți AICI.  Sau la UNDP Moldova.
loading ...